- 78,996
- 73,051
- 21,113
' Betticket‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Betticket Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.
Sebebi nedir' Betticket‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Betticket Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.
sende sorun olmadıgı sorunsuz anlamına gelmiyorBilmem guvenilir siteye benziyordu hic bir sorunda cikarmadilar... ama hayirlisi...
dikkatli olmakta yarar varDaha dün akşam çekim yaptım.Yeri geldi 4 haneli çektim hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ama hayırlısı olsun.
Sitelerin tümü için geçerli bu birgün kaybolup gitmek.. İllegal Bi iş yapıyorlar sonuçta sürekli kalamazlar biryerdr muhakkak yakalanırlar bunu bildikleri içinde kayıp olur giderlerBilmem guvenilir siteye benziyordu hic bir sorunda cikarmadilar... ama hayirlisi...
ewet hatırlıyorum senın kazandıgın zamanı.11 k yi ödemediler sinirlendim hepsini kaybettim kac gün oyaladılar beni . Isabet olmus
Amasya nerdesinde11 k yi ödemediler sinirlendim hepsini kaybettim kac gün oyaladılar beni . Isabet olmus
@Başkan suan içerde param var paramı ödememekte ısrarcı davranıyorlar lütfen bana yardımcı olur musunuz para yatirdim bonusta aldım dedikleri kurallar dahilinde oynadım ama paramı vermiyorlar cekim talebinde bile bulunamıyorum sponsordu sitenize ben yatirim yaptığım zaman bi yardımcı olacakmısınız ?' Betticket‘ firması ile olan sponsorluk anlaşmamızı sonlandırmış bulunmaktayız. Betticket Sitesine sitemiz tarafından destek verilmemektedir.