Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bettilt Deneme Bonusu Eski-Yeni Herkese 100 Freespin

Graphicios

🖤BEŞİKTAŞ🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,037
2,291
113
Bettiltten Herkese Bedava 100 Freespin!

🕒24/02/2023 19:00 - 26/02/2023 23:59 tarihleri arasında geçerli!

🎁MONEY TRAIN 2 SLOT Oyununda 100 Freespin Kazanın!

🔑Bonus Kodu : BT100

Bettilt

www.bettilt203.com
www.bettilt203.com

Ben önceki kodlari kullanmıştım bunu da denedim verdi herkese veriyorlar bilginize şartlar :
4- Bu promosyondan yararlanabilmeniz için özel bonus kodunu yazmanız yeterli olacaktır.
5- Bu promosyon kapsamında verilen Freespinler sadece ’'Money Train 2‘’ oyununda geçerlidir.
6- Promosyon dahilinde verilen bonusun çevrim şartı 40 katıdır. Bonus bakiyenizin çevrimi tamamlandıktan sonra maksimum ana bakiyenize geçebilir tutar Freespins'den gelen bonusun 5 katıdır.
7- Promosyondan kazanç olarak çekilebilecek tutar maksimum 250₺' dir. Kazanç tutarınız 250₺ nin üstünde ise bu kazançlar silinecektir.
8- Promosyon kapsamındaki kazancınızı çekebilmeniz için daha önce yatırımınız olsa bile, minimum 1 adet yatırım yapmanız gerekmektedir.
9- Her üye bu promosyondan yalnızca 1 defa yararlanabilir ve birden fazla hesap tespit edilmesi durumunda, kazançlar silinerek, hesap kapatılacaktır.
10- Bettilt, Bonus Kural ve Şartlarını değiştirme ya da bonusu tamamen kaldırma yetkisine sahiptir. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda, Bettilt tarafından alınan kararlar geçerli olacaktır.
11- Bu promosyona Bettilt Genel Bonus Kural ve Şartları dahildir.

HERKESE BOL ŞANS.

aktasabdu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
46
18
Bettiltten Herkese Bedava 100 Freespin!

🕒24/02/2023 19:00 - 26/02/2023 23:59 tarihleri arasında geçerli!

🎁MONEY TRAIN 2 SLOT Oyununda 100 Freespin Kazanın!

🔑Bonus Kodu : BT100

Bettilt

www.bettilt203.com
www.bettilt203.com

Ben önceki kodlari kullanmıştım bunu da denedim verdi herkese veriyorlar bilginize şartlar :
4- Bu promosyondan yararlanabilmeniz için özel bonus kodunu yazmanız yeterli olacaktır.
5- Bu promosyon kapsamında verilen Freespinler sadece ’'Money Train 2‘’ oyununda geçerlidir.
6- Promosyon dahilinde verilen bonusun çevrim şartı 40 katıdır. Bonus bakiyenizin çevrimi tamamlandıktan sonra maksimum ana bakiyenize geçebilir tutar Freespins'den gelen bonusun 5 katıdır.
7- Promosyondan kazanç olarak çekilebilecek tutar maksimum 250₺' dir. Kazanç tutarınız 250₺ nin üstünde ise bu kazançlar silinecektir.
8- Promosyon kapsamındaki kazancınızı çekebilmeniz için daha önce yatırımınız olsa bile, minimum 1 adet yatırım yapmanız gerekmektedir.
9- Her üye bu promosyondan yalnızca 1 defa yararlanabilir ve birden fazla hesap tespit edilmesi durumunda, kazançlar silinerek, hesap kapatılacaktır.
10- Bettilt, Bonus Kural ve Şartlarını değiştirme ya da bonusu tamamen kaldırma yetkisine sahiptir. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda, Bettilt tarafından alınan kararlar geçerli olacaktır.
11- Bu promosyona Bettilt Genel Bonus Kural ve Şartları dahildir.

HERKESE BOL ŞANS.
50 TL yatırım şartlı diye biliyorum

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,783
810
113
oyun açılmıyor