- 47,002
- 51,213
- 113
5betvole.com
20 tl yatirimsiz cevrimsiz bonus tekrar aktif olmuştur. Arti 20 Freespin
20 tl yatirimsiz cevrimsiz bonus tekrar aktif olmuştur. Arti 20 Freespin
vermiolar kanka denedim şimdiBidaha istesek vermezlermi
vermiolar kanka denedim şimdi
hacı betvole , betlike , betebet,betpark kolaybet gibi siteler bunu çok yapıo lisans sayfasını aç o sayfadaki sitelerden birine uyeliğin varsa ip çakışması der geçerler.Bana aynı ip diyor malmıdır nedir arkadaş ya, benim internetimi kimse kullanmıyor ki öyle birşey imkansız ben kendimi bilmiyormuyum.
aynen betlike ta aynı muhabbetten vermemişti banahacı betvole , betlike , betebet,betpark kolaybet gibi siteler bunu çok yapıo lisans sayfasını aç o sayfadaki sitelerden birine uyeliğin varsa ip çakışması der geçerler.
Çünkü sahtekarlar bonus üye etmek için yem mantık müşteri olunca nasıl olsa yatırım yapar yemezler betvole bir tek senmi uyanıksınBana aynı ip diyor malmıdır nedir arkadaş ya, benim internetimi kimse kullanmıyor ki öyle birşey imkansız ben kendimi bilmiyormuyum.
Arkadaşım daha dün bu para isteme işi için ortalık ayağa kalktı bile bile lades diyorsunuz belki gerçeği söylüyorsun ama burada bu işler hoş karşılanmaz adın dolandırıcı olur dilenci olur hiç mi eşin dostun yok sizin gibiler yüzünden vallahi illallah geldi bir de Allahın adını alıyorsun yapmayın bu işleri artıkArkadaşlar çok az bişe para eksik deneme bonusunu çevirdim yardımcı olabilecek varmı allah rızası için fazlasıyla geri öderim bugün içinde