Kardeşim biz ne desek boş. İçinden geleni yap. Fikrimi soracak olursan trabzon ve başakşehir kazanmışken gs bi şekilde kazanır. Gençler maçı hakkında fikrimi yokSuan 642 verıor 2 maça kaldı bozımmı sizcr yoksa beklıyımmıEkli dosyayı görüntüle 77387
Dogru diyosn kanka gençler maçı zor maçKardeşim biz ne desek boş. İçinden geleni yap. Fikrimi soracak olursan trabzon ve başakşehir kazanmışken gs bi şekilde kazanır. Gençler maçı hakkında fikrimi yok
Not galatasarayliyimBoz bence herkez gs yüklendi bence patlayacak
Knka gs yenerBoz bence herkez gs yüklendi bence patlayacak
ilk yarı alsında en azından emrenin 1 kupon gelsin ms patlayacaksadaNot galatasarayliyim
Ben bozdur derim kupon tutar , bozdurma derim kupon yatar. İçinden ne geliyorsa onu yapDogru diyosn kanka gençler maçı zor maç
Knkq ama gencler alırsa 3 k içerdeEldeki kuş daldakinden iyidir 4 katını almışsın zaten boz bence de kardeşim
Bonus zatenboz sen bro 500 lira kar az değil sıkıntı yapma kendine
Bence bozdur gencbilirgi maçı sıkıntı benim fikrim sen bilirsin yine de kardeşimSuan 642 verıor 2 maça kaldı bozımmı sizcr yoksa beklıyımmıEkli dosyayı görüntüle 77387
Banada öyle gelıorn knka zor macBence bozdur gencbilirgi maçı sıkıntı benim fikrim sen bilirsin yine de kardeşim
o zaman hiç düşünme derim sen biliyonBonus zaten
Aynen kardeşim 1-1 veya 0-0 biter o maçBanada öyle gelıorn knka zor mac