- 2,227
- 626
- 113
Ne kadar oldu talep vereli hangi bankayla verdin kankaBenimde hala yeni yazıyor dostum
Ne kadar oldu talep vereli hangi bankayla verdin kankaBenimde hala yeni yazıyor dostum
Ben yeni alcaksın bonusu sandım ismine sonradan baktım kanka1 saat olucak nerdeyse ikinci talep verisim
Yapikerdi tam 1 saat oldu ikinci cekim verisim ilkini iptal etti bakkim nolucakNe kadar oldu talep vereli hangi bankayla verdin kanka
Ben yeni alcaksın bonusu sandım ismine sonradan baktım kanka
HESAP ACAMAZKLAR ARKADASIM.TBI BNKA MEMURU PARA YEMESSEValla arkadaş sakata gelmeyelim kimlik önlü arkali falan başımıza iş açar bunlar bu kadar bilgiyle çok şey yapabilirler hesap açıp para transferi yapmasinlar
Ben ziraat verdim birde yanında yakının tc sini istedi ilk talep verisim 45 dk geçti öyle duruyorYapikerdi tam 1 saat oldu ikinci cekim verisim ilkini iptal etti bakkim nolucak
Neyse sabah iş var sabah kadar yatmazsa hiç yatmaz zaten hayirli geceler hersese allaha emanetBen ziraat verdim birde yanında yakının tc sini istedi ilk talep verisim 45 dk geçti öyle duruyor
2 GUN ICINDE ODEYECEKLERMIS SAKA GIBILERYaklasık 2 saat önce bonusu kaldırcaklarını söylemiştim
BUNLAR YINE IYI BIR FIRMADA 40 ORAN TUTTURDUM DENEME BONUSUYLA YOLLADIK DEDILER ODENDI GOSTERDILER PARA YOK.ATMDEN ATMISLAR ATM DEKONT VERMEMIS KAGIT YOKMUS OYLE DEDILER YERSENNN2 GUN ICINDE ODEYECEKLERMIS SAKA GIBILER
Öderler diye düşünüyorum ama işte bu toplara girmiceksin bütçen iyi değilse kendi imajlarını kötülüyolar2 GUN ICINDE ODEYECEKLERMIS SAKA GIBILER
Hahaha adamlar yalan bulamamıs napsınladBUNLAR YINE IYI BIR FIRMADA 40 ORAN TUTTURDUM DENEME BONUSUYLA YOLLADIK DEDILER ODENDI GOSTERDILER PARA YOK.ATMDEN ATMISLAR ATM DEKONT VERMEMIS KAGIT YOKMUS OYLE DEDILER YERSENNN
Ahmet kardes birde turkceye cevirseydin sunu ne anlatmak istiyonThis seal validation page has expired since it was generated on: Jan 14, 2020, 5:20:00 PM GMT.
This message could be the result of a validation attempt from a webpage loaded more than 20 minutes ago.
To verify the current status, refresh the originating page and validate the seal by clicking on it again.
If the issue persist after refresh it is an indication of possible misuse or attempt for fraud.
Please report this by filing a complaint with the Master License Holder