Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

BİLGİ

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
147
43
BU AKŞAMKİ BETS10 UN ETKINLIĞİNE KATILIP BONUS ALAN VAR MI TWITTER DA BUYUK TEPKI VAR ŞAYET 1-2 KIŞİ HARICINDE YOKSA HAKETTILER OZAMAN

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,826
3,303
113
Valla alan oldu mu bımıyorum ben alamadım ama twittera ıyı takıpcı kastılar amaç da buydu zaten. Muhtemelen gostermelık 5-10 kişiye aktarıldı çünkü ben sureklı takıp ettım ama çok fazla gozukmuyor attıkları insan. Belki 5 kişi bile yoktur

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,228
4,546
113
Bende almadım Bonus bence de yalandı ve yorumlarinada yalancı sahtekarlar yazdim

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
147
43
TWEETLERININ HEPSININ ALTINA PAYLAŞIYORUM 3-5 KENDI ADAMINIZA VERİP HERKESE REKLAM YAPIYORSUNUZ DIYE SIZDE PAYLASIN ARKADAŞLAR KATILDIĞINIZ ETKINLIGE BONUS YOKSA BUNDAN SONRA YSTIRIM DA YOK YIRUMDA YOK BONUS VERDIKLERINIZ YAPSIN DIYE TEPKİYİ HEPBERABER YAPARSAK BELKI ETKILI OLABILIRİZ YA KATILAN HERKESE VERSIN YA DA HIÇ YAPMASIN ZATEN BELLİ BAŞLI KENDİ ADAMLARI VAR ONLARA VERIP REKLAM YAPIYORLAR HA ARAYA DISARDAN DA 1-2 KİŞİ KOYUYORLAR

Aylmz2302

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
147
43
3TANE FORUM GEZDİM DAHA BIRI KIŞİ BANA VERDILER DEMEDİ