- 14,359
- 7,850
- 113
Sürekli o aradı bu aradı diye "iyilik akımı" konusuna yazılıyor,buradan bilgi alışverişinde bulunmak daha faydalı, herkes bildiği numaraları paylasabilir
Panpa derkenilk sorguyu ben yapayım o zaman. 0216 240 22 46 kimdir. bilgisi olan var mı panpalar 😁
Panpa nedir awilk sorguyu ben yapayım o zaman. 0216 240 22 46 kimdir. bilgisi olan var mı panpalar 😁
herkese panpa sana abi o zamanPanpa nedir aw
Eyv aslan gardaşım benim rahat ol @Gokhandgnc35 Abeemm hepsini iyicikherkese panpa sana abi o zaman
Hayirdir hürriyette ne panpasi burda panpalari panda yapıyorlarherkese panpa sana abi o zaman
Bu yazıyı yazarken bile aradım şu anda olacak iş degilGünde 19 20 kes aranmaktan gına geldi
Kardeş senin konu mantıklı ama bu konuya işi dusenden başka kimse gelip o numara bunun su numara şunun diye yazmaz 😁Sürekli o aradı bu aradı diye "iyilik akımı" konusuna yazılıyor,buradan bilgi alışverişinde bulunmak daha faydalı, herkes bildiği numaraları paylasabilir
En azından heryere sormasinlar dedim de genede uslu durmuyorlar 😅Kardeş senin konu mantıklı ama bu konuya işi dusenden başka kimse gelip o numara bunun su numara şunun diye yazmaz 😁
Polat mustesar yardımcı dayısının kızının numarası bnceilk sorguyu ben yapayım o zaman. 0216 240 22 46 kimdir. bilgisi olan var mı panpalar 😁
Durmazlar iyilik akımı konusuna gelip orda sorarlarEn azından heryere sormasinlar dedim de genede uslu durmuyorlar 😅