- 6
- 0
- 1
Beyler öncelikle herkese merhaba.. Bende uzun yıllardan beri kumar aleminin içinde yer almaktayım gerek kazanç ve gerek kayıplar kumarın kaçınılmazlarıdır. 2 sene önce Binomoyu tanıdım ve teknik analiz eğitimleri almaya başladım. Çok peşine düştüm. Kumardan farkı şansın yüzde yüz değilde çoğunluğun teknik analiz ve temel analize bağlı olduğunu söyleyebilirim. Konuyu açmamın nedeni eğer sizlerden düzenli ek gelir edinmek isteyen varsa ücretsiz bir şekilde yardım etmeye hazırım. Herhangi bir çıkarım yok. Çünkü ben bu işe giriştiğimde tek başımaydım ve tek başıma öğrenmeye çabaladım ve şükür sonunda güzel gelir elde etmeye başladım. Kumar bir yere kadar beyler, sizde çok iyi biliyorsunuz. Size bir günde belki bir saatte binler verir ama başka saatte geri almasını çok iyi bilir. Binomo çok güzel bir platform ve iyi bir analizin karşılığında güzel kazançlar elde edilebilecek bir alan. Merak eden, sorusu olan, ilgisini çeken olursa ben sizlerleyim.. Dediğim gibi içimden geldiği için bu konuyu açtım.. Herhangi bir çıkarım söz konusu değil... Seviliyorsunuz