Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bir Çılgınlık Yaptım

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
1,770
113
beyler daha demin bi çılgınlık yapıp 150 tane süper piyango bileti aldım olur da büyğk ikramiye çıkarsa 20 bin çekiliş yaparım ldmfmdmsms ( muhabbet olsun diye açtım konuyu gelmeyeceğini ben de biliyorum)

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
beyler daha demin bi çılgınlık yapıp 150 tane süper piyango bileti aldım olur da büyğk ikramiye çıkarsa 20 bin çekiliş yaparım ldmfmdmsms ( muhabbet olsun diye açtım konuyu gelmeyeceğini ben de biliyorum)
Muhabbet anlayışını ayakta alkışlıyorum

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
1,770
113
beyler bu ne gerginlik size kötü bir şeu mi dedim ben dediysem affola da dediğimi sanmıyorum

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Azmine ve inancına hayran kaldım kardşim.Sen bu azimle atomuda patlatırsın :D Şaka falan bir yana şans inananların yanındadır umarım yakalarsın

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Kimse size alışmak zorunda da değil saçma sapan laflarınıza maruz kalmak zorunda da değil hoşunuza gitmediyse muhabbet muhattapı olmazsınız ne boş adamlarsınız ya