Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Birdenbir

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
495
163
43
Merhaba arkadaşlar.

birdenbir105.com adlı site yeni üye olan kullanıcılara 15 TL 10 katı Çevrim alt üst geçerli minimum kombine her maçın oranı en 1.80 olacak şekilde bonus veriyor üye olduktan 1 saat sonra otomatik ekleniyormuş. Max çekim 250
Muhtemelen betspace sitesinin yeni ismi bayağa sıkıntılı siteyti ben üye olduğum icjn betspaxeye alamadım üye olmayan varsa alabilir yatırımsiz olduğu için deneyebilirsiniz .Bol şans

dangerlee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
19
18
Sikinttili derken parami vermoyolar

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
495
163
43
Sikinttili derken parami vermoyolar
betspace çoğu müşterisinin parasını ödemeyerek geçen hafta toz olmuştu bu da yeni ismiyle. Para yatırımı yokken denenir
Yatırımsız olduğu için paylaştım. Deneme bonusu harici kullanılacak site değil

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
ben bu bonusu alırım almasına da sitenin ismi ödemez gibi hiç orjinal durmuyor. :)vivolabet faciasından sonra ikinci bir dolandırılmaya katlanamam.paylasım ve emeğin için tşk.

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,823
3,302
113
Yok deneme bonusu maksımuma ulasmıs vermiyorlar bonus felan

duzgunturgut

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
76
7
8
üye olmayın şimdi denedimdaha bonus istemeden canıl sohbet limit dolmuştur diyip görüşmeyi kapadı .. dolandırıcılar..isterseniz yatırım bonusu vs diyorlar

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
495
163
43
10 dakika önce çıktı piyasaya ne ara fulle ulaşmış şaka gibi

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Canlı destekleri aktif değil mesaj bıraktım bakalım eklenecek mı 1 saat ıcınde yada canlı destek aktıf oldumu haber edın alalım :)

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
495
163
43
Yok yahu bunlar yatırmaz boşa üye olup bilgilerinizi vermeyin farkederseniz chat kısmı betspace gözüküyor. Bonus vermeden bonus kotası doldu diyor herifler

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
site daha 1 günlük uzantısı 105 yani biz bayagidir piyasadayız bugünlere kolay gelmedik birdiribiri çok oynadık.katılın size de çökelim diyorlar bence.

Kaan5948

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
284
22
18
Ben üye olup canlıya bağlandığında kota fln yazmıyordu bakalım bana yatıcakmı?

Heurtel00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
117
12
18
La bi durun amk ben burdan betvoleyi bile kotuleyen gordum gecen ay 2000 bin aldim

ceven1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
7
18
Kardesim eger parayi alip kacma ise niyetleri bonusa yatirim sarti korlardi yeter yersiz sekilde siteleri karalamayi birakin. Burada cekim yapamiyorum diyen bir cok siteden cekim yapmis biriyim.

marko86

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
0
8
kimse kimseyi zorlamiyor zaten yatirim sartsiz cevrimi tamamlayip ben parami çekmiyorum diyen babayit varsa ss atsinda görelim

atx

90+1 Oynanıyor.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
263
83
Mesaj bırakmıştım üyeliğimi silmişler ulaaann