- 7,050
- 5,618
- 113
Kardesim bende baya var nasil aliyoz bunuMerhaba arkadaşlar dün tesadüfen tiktokta gördüm e devletinize girin Takasbank emeklilik yazın orda işlemde olan yazısını gördünüz mü işyerinde kesilen bireysel emeklilik paralari var unutan hiç almamis olanlar baksın alsın ben 1 taneyi almamışım onu almaya çalışıyorum iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 194163
Ordaki hangi kurumsa onu teli internete yaz ara iptal ettirKardesim bende baya var nasil aliyoz bunu
Aynen o dostum sende iyi para varmışEkli dosyayı görüntüle 194192 arkadaşlar bumu
Aradım uzun is onu yap bunu yapAynen o dostum sende iyi para varmış
668 TL var ara hangi kurumsa iptal ettir paran hesaba geçsin dostÜstat ben birşey anlamadım bende ne kadar ve şimdiEkli dosyayı görüntüle 194193
Dostum uzun işi yok Arıcan iptal ettircen Iban sorcaklar verceksin ibani yatircaklar ibanina şuan calismiyom keşke sendeki gibi para olsa hemen alırdım gayet basitAradım uzun is onu yap bunu yap
Dost aradım iptal ettim mail attılar bir rota attım buraya şimdi ibanmi aticak onlara sorun çıkmaz dimi baskaDostum uzun işi yok Arıcan iptal ettircen Iban sorcaklar verceksin ibani yatircaklar ibanina şuan calismiyom keşke sendeki gibi para olsa hemen alırdım gayet basit
İbani mail yolu ile aticaz dimi dost. Telde öyle dediBeyler konuyu ben açtım olay şu şimdi dediğim yere giirin eğer orda paranız varsa hangi kurumsa onu aricaksiniz iptal edip paranızı ibana yollucaklar olay bu
Dostum aradığın kurum ne dediyse onu yap aynenİbani mail yolu ile aticaz dimi dost. Telde öyle dedi
Sendeki para iyi dost 3binin üstünde ara hangi kurumsa al paranıİbani mail yolu ile aticaz dimi dost. Telde öyle dedi
Aradım konuştuk mail geldi işte o mail yolu ile at dedi iptal ettimSendeki para iyi dost 3binin üstünde ara hangi kurumsa al paranı