- 1,097
- 470
- 83
Beyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
Geçenlerde iyi kazanmistin kapatsaydin keşke şubeye gitmen lazımBeyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
Ödeme gücün yoksa yapılandırma eş dost duyacak diye bankaları zengin ediyoruz .Beyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
Kanka nerelerdeydin ya özledikBeyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
Finans sektörüne mi geçtin sağlıktan?Beyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
arıyorsun görüşuyorsun gelirine göre aya bölüyor ödüyorsunBeyler iş bankasına 100 k borc var bunun yapışandırması nasıl oluyor bana bi akıl verirmisniz
10 bin kiradan 17 bin de işe girip alsam dıyorum27 bin gelirim var sigara yok içki yok karı kız yok kumarda olmucak 200 k borc yapılandırmadan oderımya
Olmuyor reis yapamıyorumKiraya biraz zam yap ve günlük işlere git inşaat 2 bin lira günlük
O zaman 3 lü yapacağız sağlam kasa basman lazımOlmuyor reis yapamıyorum
27 bin gelirim var sigara yok içki yok karı kız yok kumarda olmucak 200 k borc yapılandırmadan oderımya
1 dk önce kumar yok dedin saniyede kararını değiştirdinKasam 23 k beyler hiç gecikme yok bu ay odemem cok spor oynucam kazanmam lazım