- 7,902
- 4,865
- 113
Kumar oynuyor diye adam kötü gibi bir şey söylemedim ki dostum! Buradaki herkes kumar oynuyor. Bakış açın şaşırttı beni duyar kasan ben mi oluyorum yoksa buraya konu açıp boşanıyorum diyen mi duyar kasıyor?Dostum burası kumar yeri olabilir fakat gene de adam fikir alışverişi yapıyo daha önce bu durumu yaşamış insan belki akıl verir diye olaya böyle bak bide benim anlamadığım bu forumda niye herkes duyar kasıyo onu anlamadım bi adam kumar oynuyo diye kötü bi insan mı oluyo elinizde kanıt var mı adamın cocguna bakmicagina dair adam zaten yazmış eşimde 5000 TL para aliyo diye adamın eşine o 1000 tlyi ödememek istememesi normal değil mi burda anormal bişey yok
Karısının aldığı maaş boşandıktan sonra boşanan erkeği ilgilendirmez kaldı ki 5k para şuan için çok büyük bir para değil. Ben boşanılmasıyla alakalı kısmada takılmadım zaten insan evladına vereceği para için burda konu açıyorsa bence o adam tam olgunlaşamamış birisidir. Benim fikrim bu. Herkes istediğini düşünmekte özgür.
Kumar platformunda bunun konusunu yapıyorsan gelecek cevaplara da katlanmasını bileceksin yani bu kadar basit olay.
Son düzenleme: