Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BTCProMiner.life 0.28 btc ne yapacagim?

PoleStar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
427
155
43
Arkadaşlar btcprominer.life da 3 ayri IP den açtiğim 3×0.28 btc var.devamli kendi kendine artiyor..yatirmadan da çekilmiyor.hatta ne oldugu belli degil.odüyorlarmi gercekten de bilmiyorum.Tamaminin değeri 48.000 oldu.Screenshot_2020-02-18-00-17-33.png Screenshot_2020-02-18-00-17-42.png

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
927
721
93
BTC pro Miner ucuz bir aldatmacadır. Gördüğünüz gibi, bu aldatmacanın ucuzluğu, satış sayfasının tasarlanma biçiminden oldukça açık. Bitcoin üretilebilmesi için, donanımla birlikte çıkarılması gerektiğinden, herhangi bir Bitcoin yoktur.

crazyboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
666
151
43
Geçmiş olsun kardeşim boşuna ümitlenmişsin. Zaten tahmin etmen gerekiyordu kimsenin kimseye havadan 50 bin lira vermeyeceğini.

gmler1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
80
28
bide google ye girip hesaplamıs bu kdr enayı olmayın abi ya

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,406
1,915
113
Arkadaşlar rica edicem konuya yorum yaparken empati kurun şu kurduğunuz cümleleri bana kursaniz net kavga çıkarırım adam gayet düzgün bir üslupla soru sormuş niye enayi diyorsunuz adama anlamak güç

crazyboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
666
151
43
Arkadaşlar rica edicem konuya yorum yaparken empati kurun şu kurduğunuz cümleleri bana kursaniz net kavga çıkarırım adam gayet düzgün bir üslupla soru sormuş niye enayi diyorsunuz adama anlamak güç
Enayi olduğu için :D

Renuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
389
75
28
Fake site dolandırilma sakin