Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bu Kadarda Şanssızlık Olmaz Ama!

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Arkadaşlar Concacaf iki maça İY gol'e farklı sitelerden bastım. İkiside 0-0 bitti. Ev sahipleri aşırı favori birde. Libertadores'e oynamadım ikisinde de ilk yarı 2 şer gol var. Benim oynadığım iki maçıda izledim aynı anda , birinde 1 diğerinde 2 top direkten döndü. Bu kadar talihsizlik olmaz ya. Gece gece 6000 TL gitti ne yazık ki. Üzgünüm , İkisine de oynamasam maçkolikten baksam eminim 2 şer gol olurdu İY.

kznsana1.png

kznsana2.png

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1
Kupon kazancı 1₺

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,773
7,808
113
Arkadaşlar Concacaf iki maça İY gol'e farklı sitelerden bastım. İkiside 0-0 bitti. Ev sahipleri aşırı favori birde. Libertadores'e oynamadım ikisinde de ilk yarı 2 şer gol var. Benim oynadığım iki maçıda izledim aynı anda , birinde 1 diğerinde 2 top direkten döndü. Bu kadar talihsizlik olmaz ya. Gece gece 6000 TL gitti ne yazık ki. Üzgünüm , İkisine de oynamasam maçkolikten baksam eminim 2 şer gol olurdu İY.

Ekli dosyayı görüntüle 139487

Ekli dosyayı görüntüle 139488
Geçmiş olsun kardeşim

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
gelde şimdi kahrolma. Dakikalar 53 , birisi 2-0 diğeri 1-0.. ya ben buna uyuz oluyorum işte lanet olsun.

Kasatura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
942
794
93
Geçen 99 oran kuponum vilereal maçından yattı üzüyor ama 1.30 adamı kahrediyor

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,067
3,154
113
Geçmiş olsun dost :( aynı gün içerisinde 3 kuponum sadece 1 sayı, 2 kuponum da kaçan penaltılar yüzünden yatmıştı o gün en az 10 kupon sadece tekten gitmişti biri bile gelse kurtarırdı ama olmayınca olmuyor dost

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
1,586
113
şu ana para çevrimi olan oranlar patlamak zorunda gibi hissediyor kendini resmen geçmiş olsun.

ronaldo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,691
1,012
113
Geçmiş olsun en iyisi maç geneline oynamak bende çok patladım i yarı golden 46 da atıyorlar ayar oluyor insan

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Öncelikle geçmiş olsun. Bu paraları 1,30 orana bağlamak bana mantıksız geliyor nedense..

Alicandann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
196
25
28
Olmayınca olmuyor malasef KG var oynadığım konya maçında 3 Gol iptal edildi yattım :)