Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Kumara Girdiğim Güne Lanet Olsun

Elih72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
313
104
43
Nerden bulaştım buna nasıl bulaştım bilmiyorum ama bitirdi beni milyarlarca borca girdik ve şuan çok kötü durumdayım aileme bu bataklıktan çıkmak için yardım istemek zorundayım ama cesaretim yok söylemeye sizce söylemeliyim

Render

40 bulky fruits 6 line
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,668
664
113
Nerden bulaştım buna nasıl bulaştım bilmiyorum ama bitirdi beni milyarlarca borca girdik ve şuan çok kötü durumdayım aileme bu bataklıktan çıkmak için yardım istemek zorundayım ama cesaretim yok söylemeye sizce söylemeliyim
Tabi ki söylemelisin başka kurtuluş şansın yok Allah yardımcın olsun

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
sabit işin varsa kafanı sıyır geç dost ödenmicek borç yok , 300 bin borcum vardı 11-12 icra dosyası vardı , şimdi son 1 dosyam kaldı 2-3 aya tertemizim inşallah

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,792
5,800
113
söylemek bir şeyi değiştirmez sorun sende çünkü sürekli devam eder bu alışkanlığın söylesen yine yardım eder düşüncesiyle yine borca girersin sonu gelmez çevremde öyle onlarca adam var ailesiyle paylaşıyor borçları kapatıyorlar sonra yine kapatıyorlar o güven ile ortada olmayan parayı harcayıp intihar noktasına gelirsin

Elih72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
313
104
43
Tabi ki söylemelisin başka kurtuluş şansın yok Allah yardımcın olsun
Sağol teşekkür ederim ama böyle pişi var babam 3 sefer idare etti oynamıycam demiştim bu sefer affetmiyebilir ve söylemekten başka çaremde yok söylemeye cesaret edersem bidaha yemin ederim ki oynamıycam inşallah kötü olmaz kimsenin sonu

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113

onemli olan yardim istemek degil yardimi isteyip borclari kapattıktan sonra tekrar bulasmamak 1 tl bile oynamicaksin krdesm yoksa benm gibi ayni yere donersin babam 6 kez borclarimi kapadi once kisilere 5-10 biner sonea bankalara 20-30 a biner sen yptikdan sonra ne guven kalir ailenin ne umutlari kendine bi soz ver biraktm oynamam artik diyorsan soyle ama yok borclar bitince ohh rahatladim smdi kazaniyim aileme vereym dersen bi o kadar daha batarsin.. benm 5 banka 350 bin borc oldu bu yuzden.. su an 1.5 banka kaldi 1 seneye biticek ins.. oynuyorum ama en azndan artik aileme borc getirmiyorum.. bu onemli..

Elih72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
313
104
43
söylemek bir şeyi değiştirmez sorun sende çünkü sürekli devam eder bu alışkanlığın söylesen yine yardım eder düşüncesiyle yine borca girersin sonu gelmez çevremde öyle onlarca adam var ailesiyle paylaşıyor borçları kapatıyorlar sonra yine kapatıyorlar o güven ile ortada olmayan parayı harcayıp intihar noktasına gelirsin
Şuan zaten o durumdayım intiharın eşiğine gelmişim mesele para değil mesela bu pislik tir