- 106
- 51
- 28
Hesabıma şimdi 100 tl geldi bende hemen paparama çektim geri alırlar diye yurt dışı harcama iyadesi diyo ben yurt bişey yapmadım ki yut dışı yüzünü görmedim
Ekli dosyalar
-
99 KB Görüntüleme: 119
Vermem benim o allah razı olsun sağda solda bonus arıyodum vallabanka göndermiş hatalı gönderim olsada farkına vardıklarında geri alırlar bir şekilde
Bi 5.000 bin falan atsaydı keşke yılbaşı günü iyi olurduVermem benim o allah razı olsun sağda solda bonus arıyodum valla
Yılbaşı üstü harcamaya göre para mı gonderiyo acaba açıklama da ne yaziyo kardeşim seninBana da 60 lira göndermiş garanti ilginç
Yyurtdışı harcama iadesi yazıyo aynıYılbaşı üstü harcamaya göre para mı gonderiyo acaba açıklama da ne yaziyo kardeşim senin
Yyurtdışı harcama iadesi yazıyo aynı[/QUOT ne acaba bu
Aynen öyle çok iyi geldi valla bonus arıyodum sağda soldaSiz şanslısınız valla kısa günün karı
Bizim gibi yurt dışın da harcaman gerek kardeşimUlan bana da gönderseler 20 lira Çekim yapacam
Harcadık ama garanti ile çalışmıyorumBizim gibi yurt dışın da harcaman gerek kardeşim
Bizim gibi yurt dışın da harcaman gerek kardeşim
Kanka ben yurt dışı yüzü görmemiş adamım ve garanti kartı mı hiç kullanmıyorum sadece akbank oda sitelere hızlı Qr ile para yatırmak için akbank atsa neyse de garanti atınca çektim hemenHarcadık ama garanti ile çalışmıyorum
Istanbul tokyo diye geciyo haklisin niye sana da atmaları gerek bekle bakalım gelir belkiBenim ona bile atmadilar valla o da senin şansına denk gelmiş bizim hiç paramız yok bize de gönderdiler keşke ben çok yurt dışı gördüm en başta da İstanbul;D
Profilde ki benim kızımIstanbul tokyo diye geciyo haklisin niye sana da atmaları gerek bekle bakalım gelir belki
Bende aynı kardeşim 1.5 aydır işsizim kafayı yedim evde resmen gece 3 4 kadar oturuyorum 1 2 kadar yatırıyorum kendi ülkemiz de kendimiz işsisiz suriyeliler çalışıyo benim hakkım haram olsun cumhur başkanı sağolsun bizi bu duruma düşüren oO kadar çok ihtiyacım var ki 2 senedir işsizim iş bulamıyorum en azından bir 50 TL atsalar yanlışlıkla da olsa. Kızıma bez alicam o yüzden
Maşallah allah nazardan korusun kardeşimProfilde ki benim kızım