Selamın aleyküm bu nedir bunlar beni arıyorlar gece gece arkadaşlar
Ekli dosyalar
-
129.8 KB Görüntüleme: 307
kral siteler seni sende shellacı rahatsız ediyorsun 😜@Shellac beni rahatsız ediyorlar gece gece arayıp böyle numara
Adam napsın kanka 😂😂@Shellac beni rahatsız ediyorlar gece gece arayıp böyle numara
Bu saatte site değil bunlar kankakral siteler seni sende shellacı rahatsız ediyorsun 😜
Latin karı numarası admin ne yapsın@Shellac beni rahatsız ediyorlar gece gece arayıp böyle numara
@Burak991 bilgisi vardır diye yazdım öyle site numarasımı diye Latin karı beni neden arasın geceLatin karı numarası admin ne yapsın
Sende gece onlarda gündüz seni yine karı aramış beni beyaz saçlı 80 yaşında adam arıyordu@Burak991 bilgisi vardır diye yazdım öyle site numarasımı diye Latin karı beni neden arasın gece
Polis cagir@Shellac beni rahatsız ediyorlar gece gece arayıp böyle numara
Dost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondanPolis cagir
Gece arayınca böyle numaraDost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondan
Niye tedirgin oldun bu numarayi kullanan vardir bir site elamani onlar saat falan tanir mi her saatte ararlar mesaj atarlarDost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondan
Daha öncede böyle yaptılar sonra çoğalmaya başladı hepsine engel attim şikayet ettim hepsinin profil. resminde çok saçma resimler vardıNiye tedirgin oldun bu numarayi kullanan vardir bir site elamani onlar saat falan tanir mi her saatte ararlar mesaj atarlar
Dayıoğlu biz kumarcılar deneme bonusu diye zart bonusu zurt bonusu diye her yere numarayı kaptırdık ama son birkaç yıldır biz ve normal insanlar herkes böyle spam mesaj ve arama alıyor dolandırıclardan. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bir daha ararsa engellersin. Aklını ferah tut yat uyu iyi geceler.Dost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondan
Teşekkürler anladim iyi geceler dostDayıoğlu biz kumarcılar deneme bonusu diye zart bonusu zurt bonusu diye her yere numarayı kaptırdık ama son birkaç yıldır biz ve normal insanlar herkes böyle spam mesaj ve arama alıyor dolandırıclardan. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bir daha ararsa engellersin. Aklını ferah tut yat uyu iyi geceler.