Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Nedir

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
2,071
113
Başına gelen varmı boyle

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,744
3,415
113
Dost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondan
Niye tedirgin oldun bu numarayi kullanan vardir bir site elamani onlar saat falan tanir mi her saatte ararlar mesaj atarlar

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
2,071
113
Niye tedirgin oldun bu numarayi kullanan vardir bir site elamani onlar saat falan tanir mi her saatte ararlar mesaj atarlar
Daha öncede böyle yaptılar sonra çoğalmaya başladı hepsine engel attim şikayet ettim hepsinin profil. resminde çok saçma resimler vardı

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,811
2,324
113
Dost bilgi almak için yazdım biraz tedirgin oldum ondan
Dayıoğlu biz kumarcılar deneme bonusu diye zart bonusu zurt bonusu diye her yere numarayı kaptırdık ama son birkaç yıldır biz ve normal insanlar herkes böyle spam mesaj ve arama alıyor dolandırıclardan. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bir daha ararsa engellersin. Aklını ferah tut yat uyu iyi geceler.

maltepe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,196
2,071
113
Dayıoğlu biz kumarcılar deneme bonusu diye zart bonusu zurt bonusu diye her yere numarayı kaptırdık ama son birkaç yıldır biz ve normal insanlar herkes böyle spam mesaj ve arama alıyor dolandırıclardan. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bir daha ararsa engellersin. Aklını ferah tut yat uyu iyi geceler.
Teşekkürler anladim iyi geceler dost

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,963
4,451
113
dostum bu numaralar marketing görevlisi potansiyel dolandırıcılar. Onlara ulaştığın zaman seninle iş yapmak istediklerini falan fistan söylüyorlar günlük 100 dolar vs. Sonrasında şu kadar yatır şu kadar çek muhabbetine dönüyor olay en son nasılsa ödeme yapıyorlar diye yüksek meblağ yatırıyorsun ve bingo. Üstüne konuyorlar paranın. Uzak dur