- 15,256
- 7,578
- 113
Başlıkta ne yanlıştı yazdım da doğru olan birşey var miydi o sorgulanması gerekir ben futboldan anlamıyorum galiba bu Kenan Karaman da ben neyi göremiyorum da bu adam 11 de oynuyor hakkaten bunu çok merak ediyorum bende körlük var galiba ya da Altay 'ın performansının daha iyi olduğunu sadece ben mi daha iyi düşünüyorum İrfan Can Kahveci kadar teknik bir oyuncuyu ben mi abartıyorum ilk 11 de oynaması lazim diye ya da Kerem ı 18 e alıp ikinci yari oyuna sokması lazim olarak ben mi sadece düşündüm San Marino 'nün bile 2 sutu vardı şu Italya takımına bizim 1 sen şu takimi San Marino ayarında yaptın ya Şenol Güneş Fenerbahçe ve Galatasaray kompleksin yüzünden Caner ve Arda şu milli takımda hayli hayli oynardı şu macta 90 dakikanın 80 85 dakikası bizim yari sahada geçti bu nasıl bir rakam ya 80 85 dakika arası bizim yari saha yuh be Italyanlar demiştir bu Türkiye nin bu şampiyonada ne ısı var diye bizi rezil rusfa ettin Şenol Güneş unutma seni 2002 de dünya 3. şu yapan Galatasaray in o kadrosudur ama sen bugün ülkenin 2 güzide kulübüne ihanet ettin sırf kendi egon için şu güzelim milli takimi yedin Altay 'ın performansı Uğurcan dan bir tık hatra 2 tık üstün bunu bile bile Trabzon aşkın yüzünden Uğurcan ı seçtin yazıklar olsun sana bir de basın toplantısında gülücük dağıtıyorsun sana burdan en derin küfürlerimi iletiyorum bugün yanlış olan hiçbirşey yoktu çünkü doğru olan 1 tane birşey yoktu