Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugün Zarar Varmı?

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,154
2,232
113
Gün Sonu Sayımı

Bugünkü Zarar:2800

Toplam Zarar:-36000

Nolacak Sonumuz Böyle Agalar Uyumayan Varsa Sohbet Etmek İsteyenleri Beklerim Konuya

Konu: Sonumuz Ne Olacak

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,154
2,232
113
Psikoloğa Gitmeye Hevesleniyorum Ama Psikoloğun Psikolojisini Bozarım Diye Korkuyorum

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,740
113
4200 zarar ama cepten gitmedi 250 çekilişten çıktı dün o buraya kadar geldi heyecan aradık 000

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,794
5,800
113
hepsi geçecek. borç elden alındığı zaman imkanı yok kazanamıyor insan veya o stresle borç silsilesi devam ediyor benim durum da şu anda öyle birden oldu eldekini dağıttık eve, dosta şimdi havayı aldık bu durumlarda en sağlıklı olanı sağlam kasa bulup tek maç iyi ganyandan oynamak Türkiye maçı misal adım gibi emindim iy dep atara 2.60 oranı vardı 15k bulsam gömsem kurtulurdum ne oldu 700 lira bulduk yanına maç koyduk 5.30 da 9 sayı atan takım 13 sayı atamadı o bile gelmedi yine havayı aldık kasa olmazsa sürekli dip oluyor maalesef

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,574
2,178
113
Sen aĝlamadan mutlu mutlu oyna bebeğim inşallah ağlamadan mutlu şekilde biter kumar hayatın dost tavsiyesi ;)
Bu konuyu açmak kendini rezil etmekle aynı şey bence . Gerek var mı? Kim senin kârını zararını ne yapsın. Kardaysan kârını kaybetmeyi bekle zarardaysan otur ağla

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,154
2,232
113
Bu konuyu açmak kendini rezil etmekle aynı şey bence . Gerek var mı? Kim senin kârını zararını ne yapsın. Kardaysan kârını kaybetmeyi bekle zarardaysan otur ağla
Siz z kuşağı neden agrasifsiniz sakin ol şampiyon :) kimse burda rezil olmaz kumar oynayıp batakta olmayan mi var :) rahat ol kasma canımın içi

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
178
43
Gün Sonu Sayımı

Nolacak Sonumuz Böyle Agalar Uyumayan Varsa Sohbet Etmek İsteyenleri Beklerim Konuya

merhaba temmuz ayında zarar olması normal tavsıye mac yap canlı casıno yap yuzde yuz kazanc ıcın capraz yap sevgıler

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,154
2,232
113
hepsi geçecek. borç elden alındığı zaman imkanı yok kazanamıyor insan veya o stresle borç silsilesi devam ediyor benim durum da şu anda öyle birden oldu eldekini dağıttık eve, dosta şimdi havayı aldık bu durumlarda en sağlıklı olanı sağlam kasa bulup tek maç iyi ganyandan oynamak Türkiye maçı misal adım gibi emindim iy dep atara 2.60 oranı vardı 15k bulsam gömsem kurtulurdum ne oldu 700 lira bulduk yanına maç koyduk 5.30 da 9 sayı atan takım 13 sayı atamadı o bile gelmedi yine havayı aldık kasa olmazsa sürekli dip oluyor maalesef
Beni üzen taraf bak 36k zararım varsa eminim 200 bin kazanmisimdir ama işte irade yok gidip kazandığımı geri yatiriyorum milyon olsun ulan salaklık işte al parayı çekil böyle böyle batıyoruz

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,154
2,232
113
merhaba temmuz ayında zarar olması normal tavsıye mac yap canlı casıno yap yuzde yuz kazanc ıcın capraz yap sevgıler
Kazandığımızı yatirmasak birsey olmayacakta beceremiyoruz bunu nasıl asarız bilmiyoruz

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
178
43
Kazandığımızı yatirmasak birsey olmayacakta beceremiyoruz bunu nasıl asarız bilmiyoruz
kolayı var.. sistemli hareket edeceksın ornek 5 k kasa var 25 k yaptın (gercı temmuz ayında ve bu kapalılıkta zor ama ) 25-5 20k kar var hemen borc kapatacaksın kalanıyla devamm edeceksın dıyelım kı borc yok 20 k kar var bankamatıge kosup nakıt cekeceksın nakıt cektıgını altın dolar alacaksın burada amac yatırım yapmak degıl amac parayı kaybetmemek eger sen 500 usd yaparsan kuyumcudan vs gece kumar krızıne gırdıgın zaman yatıramazsın bu ılerı sevıyede kumarbaz ıcın tavsıyem cunku ben bu sekılde yapıyordum artık yapamıyorum cunku battım kural 1 borc kapat kural 2 aılene sevdıklerıne harca kendın ıcın harca karını hep harca ama bahıs sektorune kaptırma

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
525
113
Bugün günü zararla kayıpla kapatıyordum son anda kaybettiklerimin hepsini geri kazandım artı 700₺ kar ile kapattık günü :)

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
548
113
Gün Sonu Sayımı

Günlerdir kar varmı?

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,956
4,444
113
belki inanmayacaksınız ama benim hiçbir bankaya veya hiçbir yere gittiğim kahveye bile 1 lira borcum yok. Param bittiğinde duruyorum borç almıyorum elime para geçtiğinde oynuyorum kazanırsam atıyorum bankama sonrasında 500 1000 sallıyorum devamlı kuponlara. Uzun zaman rulet oynadım hayret bir şekilde 0 borç ile kapattım rulet mevzusunu. Borç olmadıktan sonra para değersiz gibi geliyor basıyorum bastıkça geliyor bu seferde. Çarkı çeviriyoruz böyle bakalım nereye kadar gidecek :)

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,020
7,082
113
Kar da yok Zarar da yok çünkü bugün oynamadım

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
640
93
Bugün 18.700 ile başlayıp 70 k ile sonlandirdim. ama seviniyor muyum hayır. Çünkü sıkıldım iyicene bugün kazan yarin geri ver yaşadığımız stress çabası