Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bulgarda Tuborg Bira 1 Leva

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,422
1,258
113
Beyler kutu şişe tuborg 1 leva yani 9 TL nasıl bir yol izleyip ticaret yapabilirim bilgi fikir alışverişi yapmak isterim sizlerle

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Beyler kutu şişe tuborg 1 leva yani 9 TL nasıl bir yol izleyip ticaret yapabilirim bilgi fikir alışverişi yapmak isterim sizlerle
Kacak yolla getirebilirsen olur aksi halde yapamazsın. Bizim ulkemizde de vergisiz fiyatları bu şekilde zaten

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Bu senin aklına nasıl geldi 🤓🤓🤓 zeka küpü ya

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Murat ay başı senin 300 msj vardı ödül çıktı günde bin msj yazıyon ama dikkat et banlarlar
Dostum herseyi yanlis hatirliyorsun .birinci bendim ve liste aciklandiginda 685 mesaj vardi.ikinci kisiyle aramda 340 fark vardi.yani mesaj kasan ve odul icin yazan biri olmadigim normalde de yazdigim tescilli.banlamalari icin sebep nedir.tekrar eden seymi yazdim,kufur mu ettim,tahrik mi var nedir yani?

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Herhalde kişi başı bir şişe sokabilirsin her gelir gidişte bir viski getirip satsan işte kâr o olur 😂

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,251
10,862
113
Kit siparisi verdim ben birami evde yapacam arkadasim yapiyordu ithal bira gibi tadi var maliyetide 10 tl falan

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,251
10,862
113
Raki ,viski kitiyle yapilani ictimde bira hic bilmiyorum .
5 tl degilmis 13 liraya falan geliyor iste litreye vurunca

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
5 tl degilmis 13 liraya falan geliyor iste litreye vurunca
Amsterdam gibi sert yapcan iki tane ictin mi tamamdir.gerisi su zaten sisiriyor

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,422
1,258
113
Bulgardan alip edirnede arkadaşlara satarım.ozaman kişi başı biranın sınırı şöyle birada alkol oranı düşük olduğu için fazlaca kolilerle sokabilirsiniz rakı viski gibi ürünler 1kg sadece