Kacak yolla getirebilirsen olur aksi halde yapamazsın. Bizim ulkemizde de vergisiz fiyatları bu şekilde zatenBeyler kutu şişe tuborg 1 leva yani 9 TL nasıl bir yol izleyip ticaret yapabilirim bilgi fikir alışverişi yapmak isterim sizlerle
Kaçak diyosun anladım.dost alkol cesitleri ucuz burada çokta ondan ne yapılabilir diye paylaşayım sizlerle dedimKacak yolla getirebilirsen olur aksi halde yapamazsın. Bizim ulkemizde de vergisiz fiyatları bu şekilde zaten
Dün 3 biraya 105 lira veren ben 🤔Beyler kutu şişe tuborg 1 leva yani 9 TL nasıl bir yol izleyip ticaret yapabilirim bilgi fikir alışverişi yapmak isterim sizlerle
Bol bol ic dostum bizim yerimizede osmaniyeden tuzlu fistik gonderelim biz sana daha kolay.😂😂Kaçak diyosun anladım.dost alkol cesitleri ucuz burada çokta ondan ne yapılabilir diye paylaşayım sizlerle dedim
Alkol sagliga zararlidir cunku fiyatlari kalbe zarar🤔Dün 3 biraya 105 lira veren ben 🤔
Murat ay başı senin 300 msj vardı ödül çıktı günde bin msj yazıyon ama dikkat et banlarlarAlkol sagliga zararlidir cunku fiyatlari kalbe zarar🤔
Dahada zam gelecekmis 1 temmuzda yuzde 15-20 civarıAlkol sagliga zararlidir cunku fiyatlari kalbe zarar🤔
Dostum herseyi yanlis hatirliyorsun .birinci bendim ve liste aciklandiginda 685 mesaj vardi.ikinci kisiyle aramda 340 fark vardi.yani mesaj kasan ve odul icin yazan biri olmadigim normalde de yazdigim tescilli.banlamalari icin sebep nedir.tekrar eden seymi yazdim,kufur mu ettim,tahrik mi var nedir yani?Murat ay başı senin 300 msj vardı ödül çıktı günde bin msj yazıyon ama dikkat et banlarlar
Salliyosunuz bazen bilmeden ama haksizlik ediyosun dost.Murat ay başı senin 300 msj vardı ödül çıktı günde bin msj yazıyon ama dikkat et banlarlar
Vandakiler irandan yapiyor orda daha kolay daglik alan katır vsEdirne'de bu işi yapan arkadaşlarım var ama nasıl yapıyorlar hiçbir fikrim yok
Raki ,viski kitiyle yapilani ictimde bira hic bilmiyorum .Kit siparisi verdim ben birami evde yapacam arkadasim yapiyordu ithal bira gibi tadi var maliyetide 5 tl falan
Raki ,viski kitiyle yapilani ictimde bira hic bilmiyorum .
Amsterdam gibi sert yapcan iki tane ictin mi tamamdir.gerisi su zaten sisiriyor5 tl degilmis 13 liraya falan geliyor iste litreye vuruncaEvde bira nasıl yapılır?
Evde bira nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Hızlıca başlamak için rehberiniz burada! Evde bira yapmanın en kolay yolu bira kiti kullanmak ve Butik Bira Başlangıç Seti ile başlamaktır. Kendi biranızı yapmak için ihtiyacınız olan tüm bilgi, bira kitleri, yapım setleri, bira şişesi ve bira yapma...www.butikbira.com