iyi fikir yaşama iznin varsa eğer dediğin gibi yoksa aç kimse sevmese bile sevdirirsin büyük bir zincir olduğunu da düşünsene cok iyi olur beni de yanına işçi olarak alır mısın kingMerhaba beyler bulgaristana çiğ köfte dükkanı açmayı düşünüyorum sizce nasıl fikir ?
Bulgaristanda çiğ kofteci yok
Tadına bikere baktıklarında iş değişir miOnlar o lezzeti bilmiyorsa sıcak bakmayabilirler
Bulgar vatandaşıyım ben sorun yok burada çiğköfteci yok hicbiyerde zincir bile kurulabilir dediğin gibi dostiyi fikir yaşama iznin varsa eğer dediğin gibi yoksa aç kimse sevmese bile sevdirirsin büyük bir zincir olduğunu da düşünsene cok iyi olur beni de yanına işçi olarak alır mısın king
bence zincir bile kurabilirsin sermayen varsa kur derim büyük düşünen büyük adam olurBulgar vatandaşıyım ben sorun yok burada çiğköfteci yok hicbiyerde zincir bile kurulabilir dediğin gibi dost
Haklısın dost olmayan birşeyi yapmak birşey kaybettirmezbence zincir bile kurabilirsin sermayen varsa kur derim büyük düşünen büyük adam olur
Çok haklısın kafamda iki dükkan açma isteği var biro çiğ köfte diğeri kumpir boxDostum bir ayakkabı şirketi 2 tane elemanını Afrika'ya gönderiyor biri gelip orda kimse ayakkabı kullanmıyor biz ayakkabı satamayiz derken birisi ise kimse ayakkabı kullanmıyor oraya ayakkabı satabiliriz diyor bir ülkede o sektörde Dukkan yok diye tutmayacagi anlamına gelmiyor Bulgaristan da ben tutacağını düşünüyorum Allah yolunu açık etsin
Dostum kumpir işi daha fazla maliyetlidjr çiğköfte daha iyi benceÇok haklısın kafamda iki dükkan açma isteği var biro çiğ köfte diğeri kumpir box
kadim dost kırcaalide ve plovdivte varmıs çiğköfteci sordurdum ekrabalara öyle diyorlarÇok haklısın kafamda iki dükkan açma isteği var biro çiğ köfte diğeri kumpir box
Kanka kosgeb yokmu orda başvur hibe para versinler bak yeni bir iş buldum de 😁Haklısın dost olmayan birşeyi yapmak birşey kaybettirmez
Dost yok dedimmi yok kimse bilmiuo çiğ köftenin C siKardesım nerden yok Bulgaristan tan da çig kofteci her tarafında var nerdeyse bı ınternetten bak
kadim dost kırcaalide ve plovdivte varmıs çiğköfteci sordurdum ekrabalara öyle diyorlar
[/QUOT
Dost bulunduğum şehirde yok koskoca billgarda 2 tane olabilir ve yetersiz yani
Sinir var kapıdan gecemiyosun kontrol yapiyolar rBulgar rakısı getir burda rahat satarsın