- 6,118
- 1,201
- 113
79 80
Takiliyom dost tesekkur ederim gerek yok simdiliko nedemek dost
Bol şanslar hemşo@Theadren tsekkur ederim
Ulasirsak 2 kisiye ulasirim
dost sizin yaptiginiz kuponlar para vermiyor dost ufak paralar için kumar oynanmaz ben belki büyük oynuyirum ama kumarın amacida bu zaten 100 e 200 bana gelmez dostUlan trip yedigi yere bak
eyvallah dostTakiliyom dost tesekkur ederim gerek yok simdilik
Takildim la sorun yok bende aliyom arada gecen 16.5 oran geldi yaninda 6 4 yatti 10k gitti 100 liryadost sizin yaptiginiz kuponlar para vermiyor dost ufak paralar için kumar oynanmaz ben belki büyük oynuyirum ama kumarın amacida bu zaten 100 e 200 bana gelmez dost
Ya dalga mı geçiyon sen milletle aq 100 lira basiyon büyük oynuyorum diyon neyin kafasidir bu aq bı de dalga gecer gibi adama 100 lira vereyim de rol aç diyor terbiyesizlik yapma aqdost sizin yaptiginiz kuponlar para vermiyor dost ufak paralar için kumar oynanmaz ben belki büyük oynuyirum ama kumarın amacida bu zaten 100 e 200 bana gelmez dost
ha öyle işte dost ufak paralara büyük balık yakalamak önemli 2 basket beraberlik yapıyorum birini buluyoruz diğeri ya bir sayı ya 2 sayıyla kaybediyor bende buna ayar oluyorumTakildim la sorun yok bende aliyom arada gecen 16.5 oran geldi yaninda 6 4 yatti 10k gitti 100 lirya
La sakin macimiz gidiyor bakYa dalga mı geçiyon sen milletle aq 100 lira basiyon büyük oynuyorum diyon neyin kafasidir bu aq bı de dalga gecer gibi adama 100 lira vereyim de rol aç diyor terbiyesizlik yapma aq
Suvatima mi yaptılarYa dalga mı geçiyon sen milletle aq 100 lira basiyon büyük oynuyorum diyon neyin kafasidir bu aq bı de dalga gecer gibi adama 100 lira vereyim de rol aç diyor terbiyesizlik yapma aq