- 9,208
- 6,462
- 113
Yağacak tam yerini bulmuş ))İyi hatırlattın tam saat de uyuyor @Ptr2888 nerdesin gönlümüsün muhtarı ben çölde su bekleyen çiçek sen ise o çölde zengin bi yağmur
Yağacak tam yerini bulmuş ))İyi hatırlattın tam saat de uyuyor @Ptr2888 nerdesin gönlümüsün muhtarı ben çölde su bekleyen çiçek sen ise o çölde zengin bi yağmur
Keşke üstüme yağsaydıYağacak tam yerini bulmuş ))
Aynen 1er k attiQUOTE="butragueno, post: 5681741, member: 7643"]
Hee iyi basketci la o basardi mi dun uyudum ben
Hee daha oncede yapmisti benzer seyker.. bizim rollerde takiliyodu eskiden yetistirdik dost pujajha6 kisiye 1er k atti adam la
Kaybettinmi sende )dAynen 1er k atti
Tutarsın şemşiye açarsın yanlışlıkla,,bizde bu bedevilik oldukca ,çoldede olsa yağmur damlası denk gelmez uzerimizeKeşke üstüme yağsaydı
Aynen 1er k attiQUOTE="butragueno, post: 5681741, member: 7643"]
Hee iyi basketci la o basardi mi dun uyudum ben
Ya attı da milletin gözü kaldı heralde ben 1 saatte sıfırladım aqAynen 1er k atti
zaten solduk su yetişmediTutarsın şemşiye açarsın yanlışlıkla,,bizde bu bedevilik oldukca ,çoldede olsa yağmur damlası denk gelmez uzerimize
Kazandim rolling kovaliyom dayiKaybettinmi sende )d
Aynen bro sen ben gibi adam.bikac defa rollerse gordum gecen sene ama takipciydi sonra bi gece geldi ayni dunku gibi roll yapti yine saglam sans parasi atmisti o zamandir yokdu dun yine geldi 1 sene gozukmez daha 😁Hee daha oncede yapmisti benzer seyker.. bizim rollerde takiliyodu eskiden yetistirdik dost pujajha
Boşver TV yi aç.kovboy filmi var..korkunç mücadele diyeKazandim rolling kovaliyom dayi
Ben sabahi gordum 🤣🤣Ya attı da milletin gözü kaldı heralde ben 1 saatte sıfırladım aq
Çay yokmu çayBoşver TV yi aç.kovboy filmi var..korkunç mücadele diye