- 566
- 105
- 43
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Tanımadığın biriyse bu gelen kişi muhtemelen dolandırıcı hocalardandir kanka şimdi büyüyü bozmak için para veya başka bişey isterse senden anlaki çarpacakMerhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Evet yapılmış. Bağlama büyüsü çok iyi tanıdığım bir medyum var yonlendirebilirim istersenMerhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Kardeşim şaka değil gerçek oldu bugün sadece soruyorum2.5 üst olur
İpi kopardım ipi top şekline getir avucun içinde iki dilek tut dedi bende yaptım sonra ip kopmamış gibi elimden çıkardımEvet yapılmış. Bağlama büyüsü çok iyi tanıdığım bir medyum var yonlendirebilirim istersen
Ne kadar para kaptirdin bi 200 Luk cikmissindir 🤣Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
İpi kopardım ipi top şekline getir avucun içinde iki dilek tut dedi bende yaptım sonra ip kopmamış gibi elimden çıkardım
Ayarla bakalım abime ordan bir dolandirici 🤣Tamam işte bu olayı cozse cozse bizim medyum çözer
Sus carpilirsin 🤣Ayarla bakalım abime ordan bir dolandirici 🤣