Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyü Yapıldı Mı

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
566
105
43
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana

gladiatu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
151
43
Merhaba arkadaşlar bugün biri yanıma geldi ve bende nazar olduğunu söyledi bana bir tane ip verdi ipi kopardım ve top şeklinde yapıp avucumda tuttum tekrar açtığımda ip birleşmişti sizce büyümü yapıldı bana
Tanımadığın biriyse bu gelen kişi muhtemelen dolandırıcı hocalardandir kanka şimdi büyüyü bozmak için para veya başka bişey isterse senden anlaki çarpacak

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,127
10,325
113
Evet yapılmış. Bağlama büyüsü çok iyi tanıdığım bir medyum var yonlendirebilirim istersen

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
566
105
43
Evet yapılmış. Bağlama büyüsü çok iyi tanıdığım bir medyum var yonlendirebilirim istersen
İpi kopardım ipi top şekline getir avucun içinde iki dilek tut dedi bende yaptım sonra ip kopmamış gibi elimden çıkardım

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,447
8,866
113
Ne kadar para kaptirdin bi 200 Luk cikmissindir 🤣

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,089
7,681
113
İçine üç harfli bişey kaçmış,ortanca harfi İ , isimlerini anmamak lazım musallat olurlar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,834
5,414
113
Kral sana en koklu cin kabilesinden ifrit cin musallat olmus.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,439
2,570
113