- 2,137
- 1,748
- 113
Yatırım şartı nedirben aldim maç öncesi iki ihtimalli 2.00 orandan tek kat cevrimi varmis
Vudu büyüsüyle ekliyor knk demekki geleceği gören bir destek var paralel evrene gidip eklemiş olmalıEkli dosyayı görüntüle 51839 Site dolandırıcı galiba daha üye olmadan hesabında diyor
IKI IHTIMAL VE CANLI YOK KARDES YNLIS OKUMUSSUN HERHALDEben aldim maç öncesi iki ihtimalli 2.00 orandan tek kat cevrimi varmis
Bı deneTek mac da 150 yaptim 50 yatirilir mi bilen eden varmi cokmesinler 50 tl ye de
Sagol ya denememek icin sordum zaten bilen varmı diyeBı dene
Ava giderken avlanirsin böyle bı siz akillisinizKesinlikle para yatirmayin o.cocugu bunlar herşeyi kurallara göre yaptim bonus ile direk 150 yapmam gerekmis parayı ulan kurallarda öyle bisey mi var bakiyemi 50 yaptilar yatirdigim para
MIN. UM 2 ORANLI BIR MACA OYNA.CANLI KABUL DEGIL VE 3 IHTIMALLI DIYORLARDI UYDUNMU BU KURALLARA ARKADASIMKesinlikle para yatirmayin o.cocugu bunlar herşeyi kurallara göre yaptim bonus ile direk 150 yapmam gerekmis parayı ulan kurallarda öyle bisey mi var bakiyemi 50 yaptilar yatirdigim para