- 1,245
- 987
- 113
bol şans dostum başarılı olursun umarım
İlk 4 dk 26 attılar son 6 dk 23 atamaz bunlar 😂 200 yapıp vbetten alıp atlasbete vercem kank cebe girmicek alerji yapıyorşuan barem 51
ilk maç olacak gibi bundan sonrası önemli olan güzel maçlar var aslındaİlk 4 dk 26 attılar son 6 dk 23 atamaz bunlar 😂 200 yapıp vbetten alıp atlasbete vercem kank cebe girmicek alerji yapıyor
37 yi kombine bassak 200 300 veriyor dost en azından 200 yapsak 10 orana sallarız 😂😂roll yapmak güzel ama çok yorucu oluyor bundan sonra bende hedefleri küçük tutcam büyük tutunca saatlerce pc başında maç aramaktan kafa göz kalmıyor
Eyvallah dostBOLŞANS DOSTUM AKSİYONU BOL BİR KASA OLSUN
başka maç bak dost bu geldi37 yi kombine bassak 200 300 veriyor dost en azından 200 yapsak 10 orana sallarız 😂😂
Bol sans bro
200 yapalımda ortak bi kombin yapalım dost 4 5 maça sallayalım ya herro ya merro hesabıbaşka maç bak dost bu geldi
1 adet e spor maçı verebilirim oynarsan takip ettiğim200 yapalımda ortak bi kombin yapalım dost 4 5 maça sallayalım ya herro ya merro hesabı
Canlıdamı reis , maç öncesiyse rol gelirse kombine atalım1 adet e spor maçı verebilirim oynarsan takip ettiğim
şuan canlıdaCanlıdamı reis , maç öncesiyse rol gelirse kombine atalım
Vale baskete dep 18.5 alt alıyımmı espor yerineşuan canlıda
tamam dostum sen bilirsin andora iyi bi takım değil valencia deplasmanında atamaz diye düşünüyorum pek 70 i göremezler hatta maç sonuVale baskete dep 18.5 alt alıyımmı espor yerine