kupon yokbasket sabahtan beri yanıltıyor futbol deneyelim yine
kupon nerede dostBugün ki kuponumuzda bu olsun
ekledim şimdi üstad unutmuşum 🤚kupon nerede dost
ekledim ustakupon yok
şansın bol olsun dostekledim şimdi üstad unutmuşum 🤚
teşekkurler üstad eyvallah. sende az çok anlıyon sence tutarmı ?şansın bol olsun dost
aynen usta ama oynadığım takımlar bi tık iyi deplasmandakilerden dün futbol tek kupon oynadım tuttu bugunde tek bakalım hayırlısıArtik ev sahibi deplasman farki kalmadi ,seyirsiz oynandigi icin
yüksek oynayacaktım bende güvenıyorum. bugun baya bi kasayı eksilttim canlıdaBol sans olabilecek kupon Stuttgart benimde bankom bugun koln de bisey yok
2 maçta çok ters dost ben onun için şansımı üstten yana kullandım leds iyi takım ama bende şansımı Astondan yana kulanırdım.. stutgartson zamanlar da iyi çıkış yakaladı ama Alman ligi ne olacağı belli olmuyor dost umarım yazdığın gibi gelir şans seninle olsunteşekkurler üstad eyvallah. sende az çok anlıyon sence tutarmı ?
ama her gün antreman yaptığı aynı çime bastığı farkı var dost dediğin gibi seyirci faktörü çok önemli ama bir tık avantaj evde olurArtik ev sahibi deplasman farki kalmadi ,seyirsiz oynandigi icin
hadi hayırlısı teşekkurler 🤚2 maçta çok ters dost ben onun için şansımı üstten yana kullandım leds iyi takım ama bende şansımı Astondan yana kulanırdım.. stutgartson zamanlar da iyi çıkış yakaladı ama Alman ligi ne olacağı belli olmuyor dost umarım yazdığın gibi gelir şans seninle olsun
bugunde yanıltmıyacak gibime geliyor futbol - basket maçları riskli bugünama her gün antreman yaptığı aynı çime bastığı farkı var dost dediğin gibi seyirci faktörü çok önemli ama bir tık avantaj evde olur
kesinlikle dost oynadık bakalım şansımızabugunde yanıltmıyacak gibime geliyor futbol - basket maçları riskli bugün