Virajda basıp gitmesi lazım 3-4 boy yapıp koparması çalması lazımdı yarışı da Selim Kaya da o beyin ne gezer mkTaktik vincitore yanlış oldu tarihinde vincitore hiç numara almamiski vincitore kazanması için burgazin arkasında dönmesi lazımdı virajı anca o şekil gecerdi
Bu vedat abisin ta amkVirajda basıp gitmesi lazım 3-4 boy yapıp koparması çalması lazımdı yarışı da Selim Kaya da o beyin ne gezer mk
İki gündür bela oldu başımıza mk dumun veletiBu vedat abisin ta amk
Ebenlmizi skti yav ne lazim olsa tersini yapti pezvenkİki gündür bela oldu başımıza mk dumun veleti
Sorma reis sırf kuponlardaki kazancın düşmesi için sanki koşuyor hipodramdaEbenlmizi skti yav ne lazim olsa tersini yapti pezvenk
He ya mesaj atacam elemanaSorma reis sırf kuponlardaki kazancın düşmesi için sanki koşuyor hipodramda
@Calypso13 reis bu gelirse Yıldıray başkandan 19 daki yarislar için tüyo aliriz
Hadi ins.@Calypso13 reis bu gelirse Yıldıray başkandan 19 daki yarislar için tüyo aliriz
Ben Doğu illerine bakmıyorum kardeşim valla@Calypso13 reis bu gelirse Yıldıray başkandan 19 daki yarislar için tüyo aliriz
1.140Ne verdi bu 6li hala aciklanmadi mi yav
Benim dediğim gibi
Mk 600 oyna 1.100 al şuraya bak ya keşke misli felan yapsaydık @Calypso13Benim dediğim gibi