- 1,346
- 569
- 113
Arkadaşlar öncelikle merhaba gece gece böyle uyku tutmadı bir can sıkıntısı oldu biraz dedikodu yapmak için bu konuyu açtığım için bu bir şikayet değil onu başta belirteyim bir uyarı diyeyim bundan yaklaşık 1:30 iki yıl önce Asyada. poker oynamıştım yaklaşık 3000 TL civarı bir paraydı tam hatırlamıyorum risk birimi tarafından ana param iade edilmeden bakiyem silip hesabım kapatılmıştı Bugün de öyle bir bakayım dedim altyapı değişmiş Ras kere öyle kullanıcı adı şifremi girdim baktım girdi hesabım açılmış tekrar canım sıkıldı öyle bir de müşteri hizmetleri ile konuşayım dedim konuştuk konuşmalar bu kadar saçma o kadar absürt cevaplar veriliyor ki hani size esesleri alta bıraktım zaten yani büyük bir şirketiz diyor ama verilen cevaplar çok saçma sohbeti Bir de üstüme kapatıyor yani bu dediğim gibi bir şikayet değildir dedikodudur gece gece gıybet diyelim biz bunu aranızda yavaş savunanlar olacak evet ben de güzel paralar çektim çekmedim demiyorum ama bu yapılan da yani unutmadım az bir para değil yani bir asgari ücret bir aylık bir şu an aklıma geldi öyle bir muhabbet aslında bir şey lütfen hani argo sert kelimeler konuşmadan güzel muhabbet yaparsak iyi olur belki muhabbetin konusu daha farklı yerlere gider
Ekli dosyalar
-
35.3 KB Görüntüleme: 10
-
30.5 KB Görüntüleme: 10
-
29.6 KB Görüntüleme: 10