- 1,756
- 1,073
- 113
İyi akşamlar dostlar. Kasam 54 maç tavsiyelerinizi dinlerim 3 adet tek maç yapacağım peş peşe eğer gelirse 2 kişi 30 TL mefete çekilişle imkanım bu kadar.
Bol sanslar dost umarim hedefe ulasirsinİyi akşamlar dostlar. Kasam 54 maç tavsiyelerinizi dinlerim 3 adet tek maç yapacağım peş peşe eğer gelirse 2 kişi 30 TL mefete çekilişle imkanım bu kadar.
Şansım güzel olsun dostİyi akşamlar dostlar. Kasam 54 maç tavsiyelerinizi dinlerim 3 adet tek maç yapacağım peş peşe eğer gelirse 2 kişi 30 TL mefete çekilişle imkanım bu kadar.
Aarau ilk yari 0.5 ust 8 deİyi akşamlar dostlar. Kasam 54 maç tavsiyelerinizi dinlerim 3 adet tek maç yapacağım peş peşe eğer gelirse 2 kişi 30 TL mefete çekilişle imkanım bu kadar.
Teşekkürler abi hepimize bol şanslarBol sanslar dost
bol şanslar gönlü güzel kardeşimİyi akşamlar dostlar. Kasam 54 maç tavsiyelerinizi dinlerim 3 adet tek maç yapacağım peş peşe eğer gelirse 2 kişi 30 TL mefete çekilişle imkanım bu kadar.
Abi tavsiyen varmibol şanslar gönlü güzel kardeşim
Bana cikarsa ben sana devredecem dostumbol şanslar gönlü güzel kardeşim
Hemen BakiyorumAarau ilk yari 0.5 ust 8 de
olmazmıAbi tavsiyen varmi
Ahmet abiye ben şans parası atarımBana cikarsa ben sana devredecem dostum
Bekliyorum abiolmazmı
sağol dostum kabul etmem öyle şeyler yinede sağol düşündüğün içinBana cikarsa ben sana devredecem dostum
zaragoza ilk per 39,5 üstBekliyorum abi
O zaman sende kalsin benimki. Gonlunun bolluguna almis kadar oldum sahsim adinaAhmet abiye ben şans parası atarım
Ahmet abinin tavsiye ile bir harmanlayip yapabilirim mantıklı seçimTurkiye 0.5 gol ustude olabilir i.y
Bence de ilk yarı gol olurTurkiye 0.5 gol ustude olabilir i.y