Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Carlo Ancelotti: Real Madrid Beni Kovarsa Emekli Olurum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,537
66,764
113
1731141905873.png

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye emekliliği ile ilgili soru soruldu.

65 yaşındaki İtalyan gülerek Real Madrid beni kovarsa emekli olurum diye cevap verdi.

Ancelotti sözlerine "Bana neyin futbolu bıraktıracağını bilmiyorum. Ailem desem o da değil. Karım devam etmemi istiyor." diye devam etti.

"Mbappe Motive ve Çok Çalışıyor"

Real Madrid yıldız isimlerinden Kylian Mbappe'nin Fransa Milli takımına çağırılmaması hakkında da konuşan
Ancelotti "Mbappe'nin Fransa kadrosuna dahil edilmemesi benim kararım değildi.
O şu anda motive olmuş durumda ve çok çalışıyor." dedi.

Fransız oyuncunun çok çalıştığını vurgulayan Ancelotti sadece Mbappe'nin değil tüm takımın çok çalıştığını ve
potansiyellerini göstermeleri için daha da çok çalışmaları gerektiğini dile getirdi.​

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,259
4,791
113
Siz doymassiniz zaten

lioneltepsi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
110
43
arda Güler ve endrick'in bir senesini çaldı bunak... bari bıraksaydı başka takımlar alsaydı da oynarlardı en azından

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
633
218
43
Ekli dosyayı görüntüle 654708

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye emekliliği ile ilgili soru soruldu.

65 yaşındaki İtalyan gülerek Real Madrid beni kovarsa emekli olurum diye cevap verdi.

Ancelotti sözlerine "Bana neyin futbolu bıraktıracağını bilmiyorum. Ailem desem o da değil. Karım devam etmemi istiyor." diye devam etti.

"Mbappe Motive ve Çok Çalışıyor"

Real Madrid yıldız isimlerinden Kylian Mbappe'nin Fransa Milli takımına çağırılmaması hakkında da konuşan
Ancelotti "Mbappe'nin Fransa kadrosuna dahil edilmemesi benim kararım değildi.
O şu anda motive olmuş durumda ve çok çalışıyor." dedi.

Fransız oyuncunun çok çalıştığını vurgulayan Ancelotti sadece Mbappe'nin değil tüm takımın çok çalıştığını ve
potansiyellerini göstermeleri için daha da çok çalışmaları gerektiğini dile getirdi.​
kaplumbagayı takıma aldın bi sey uretemiyor hahahahhaha daha cok yenieleceksiniz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,499
1,206
113
Futbol bu, yenersin yenilirsin önemli olan sonuctur.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
582
113
Arabayla Amcalotti, Ardayı oynatmadı Tüm Türkler uyuz oluyor bu adama.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,042
1,533
113
kamplumbaga bu takımda bi ske yaramıyor demek istiyorum random atarak zeka seviyeni belli etmiş oldun
Mbappe zaten yaramıyor yıldız savaşı var birbirlerine pas atmaktan acizler.
Vinicius ve Rüdiger hariç takımın hepsi 5 para etmez.