- 1,139
- 949
- 113
Seçiyorum 2 maç ama çıkmıyorBeyler gelen maili atıyorum bana eklenmiş..
Ekli dosyayı görüntüle 405262Ekli dosyayı görüntüle 405263
Bende şimdi öyle yaptım çıktıBen maç öncesi seçtim çıktı
Ben çektim aga şimdi 200 ona gore gönül rahatligiyla verebilirsinBen 160 veren bı kupon yazdım gelirse 50 yatırım sağlar 1.3 vururum çekim veririm
Şuan benim kuponda geldi aklımdan geçiyordu denemek bakalım denicemBeyler yatirim yapmadan direk 200 tl cekim talebi verdim aninda odediler 👍
Valla benimde ödendi saniyede önceden yatırım vardı cok eskiden ondan mı acaba neyse 😀Beyler yatirim yapmadan direk 200 tl cekim talebi verdim aninda odediler 👍
2 maçta won tebrikler kardeşim bakiyene geçtinde 200 yap direk çekim ver yatırım yapmadan da cekılıyorEkli dosyayı görüntüle 405290
İki maç attım ikiside iptalmi oldu ne oldu detaya girilmiyor vay arkadaş
Hala hesaplanmadi gözüküyorda kaldida 200u slot ile falan yapabiliyormuyuz serbestmi dost2 maçta won tebrikler kardeşim bakiyene geçtinde 200 yap direk çekim ver yatırım yapmadan da cekılıyor
Serbest dost galiba sen genede riske atmaHala hesaplanmadi gözüküyorda kaldida 200u slot ile falan yapabiliyormuyuz serbestmi dost
Tamam dost bide bu ekstra freespin gozukuyo ama aktif edilmiyor dost sendede oylemiSerbest dost galiba sen genede riske atma
Aynıydı onlar yanlış eklenmiş ondan ben düzelttirdim öncesinde kullanılmıyor ztnTamam dost bide bu ekstra freespin gozukuyo ama aktif edilmiyor dost sendede oylemi