- 6,992
- 8,904
- 113
Kardesim %30 planlanıyor bunun sebebi cok acik ve net, 2022 de secimmmmmmm... İmkansiz degil benim tahminim 3760 tl. Yillik enflasyon tüfe üfe ye gore suan 3760 tl. Zaten barem rakam tam sınırda açılmış bu rakamaAlt olur üst imkansız
Herkesin ağzını açık bırakacak zam yapılacağı söyleniyor siyasete girmek istemem ama dost yani bunlar öyle bir zam yapar ki az miktar oldugundan dolayı şaşırtırlar bizi bilmiyorum duman olmuşakKardesim %30 planlanıyor bunun sebebi cok acik ve net, 2022 de secimmmmmmm... İmkansiz degil benim tahminim 3760 tl. Yillik enflasyon tüfe üfe ye gore suan 3760 tl. Zaten barem rakam tam sınırda açılmış bu rakama
Enflasyonu niye yuzde 21gösterıyo sanıyorsunuz oy alabilmek içinmi bence hayır asgerıücrete az zam yapılması için bizim milletimiz nasılsa yine gidip aynı partiye oyunu verecek emınım bu millet halinden gayet memnun bana kalırsa inş az zam verirlerde hiç yoktan kiralar falan zam az yansır yoksa suan 700 veriyorum 3700 duyan ev sahibi dırek dıyecegı kıra 1000tl oldu herkeze aynısı olacak3700 ü geçer üste basın
İşin aksi tarafı orası bizim ülke dolarla çalısmıyoki heriş dolarla ama asgeri ücret TL ileDurum vahim gerçekten 250 dolar olursa göbek atıcaklar var. Kardeşlerim geçen yıl zaten 383 dolar alıyordunuz... Almanız gerekeni ordan hesap edin...
Kardeş alt olma şansı var mı sence ? Mecburen üstünü yapacaklar Mecburen zorunda kaldılar çünküAlt olur üst imkansız
Gelen gideni aratabilir!Şu iktidar gitsin yeminle 5yıl zam almamaya razıyım