Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çekiliş hakkında

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
İyi geceler öncelikle geçen gün papara çekilişinde çekilişe adım yazılmamıştı gözden kaçmış denildi olabilir tabiki insanlık hali bugün freespin çekilişinde yine adım yok yada ben mi göremedim zaten forumda hiç aktif olmayan adamlara çıkıyor kullanıcı adını ilk defa gördüğüm adamlar etkinlik kazanıyor bide yetmezmiş gibi çekilişe eklenmiyoruz bende yanlışlık varsa kusura bakmayın neden böyle bı durum oluyor

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,991
73,037
21,113
evet şimdi baktım da çekilişe yanlış katılım sağladığın için alınmıyormuşsun diğer arkadaşlara bakar mısın nasıl katılmışlar farkı göreceksin zaten;)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Ne yanlış bileyimde ona göre katılayim baskan

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,991
73,037
21,113
upload_2019-11-4_0-35-47.png

Katılım böyle olmayacak kendi paylaşım linkin olacak diğer arkadaşlara bakabilirsin.

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Hangi linki kopyalamam lazım

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Bende anlamiom bu tweter isinden ondanmi cikmiyo banada acep cahil kaldik cahil :D

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Bak şimdi etiketliyorsun insanları sonra telefona göre anlatıyorum yorumlar kısmında kendi yorumuna geliyorsun sağ tarafta ">" şunun aşşağı bakan hali var ona tıklayıp linki kopyala diyorsun

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Umut41 arkadaşim bu etkinliklerde baya sansin var bu aksam tum etkinlikte sen varsın tebrik ederim

Sultangul

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
778
134
43
İyi geceler öncelikle geçen gün papara çekilişinde çekilişe adım yazılmamıştı gözden kaçmış denildi olabilir tabiki insanlık hali bugün freespin çekilişinde yine adım yok yada ben mi göremedim zaten forumda hiç aktif olmayan adamlara çıkıyor kullanıcı adını ilk defa gördüğüm adamlar etkinlik kazanıyor bide yetmezmiş gibi çekilişe eklenmiyoruz bende yanlışlık varsa kusura bakmayın neden böyle bı durum oluyor
Evet durum bu olmayabilir fakat listeler genelleme aynı biz neye kayildiysak yok son 87 çekilişte 000000

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
Kucuk bir tavsiyem.olacak haddime olmayabilir ama yinede tavsiye edecegim.
Forumda hemen hemen hergun iyilik sever arkadaslarin para dagittigini goruyorum cokta memnun oluyorum.
Yalniz bu paralar genelde 50 -200 tl arasinda ve 3-5 kisiye dagitiliyor.Bunun yerine :
Para dagitacak arkadaslarin isimleri ve aktardiklari miktarlar ilan edilmek kaydi ile 1 hafta boyunca bir kasaya atilip haftanin sabit bir gununde daha gorkemli bir cekilis yapilsa daha tatminkar olmaz mi acaba.
Ben sahsen forumdaki bir cok arkadasimin 30 tl ile guzel isler cikarabilecegini dusunuyorum. 30 kisi 30 tl almis olsa 20 kisi isini gorebilecek para ceker diye dusunuyorum.

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,494
4,428
113
Kucuk bir tavsiyem.olacak haddime olmayabilir ama yinede tavsiye edecegim.
Forumda hemen hemen hergun iyilik sever arkadaslarin para dagittigini goruyorum cokta memnun oluyorum.
Yalniz bu paralar genelde 50 -200 tl arasinda ve 3-5 kisiye dagitiliyor.Bunun yerine :
Para dagitacak arkadaslarin isimleri ve aktardiklari miktarlar ilan edilmek kaydi ile 1 hafta boyunca bir kasaya atilip haftanin sabit bir gununde daha gorkemli bir cekilis yapilsa daha tatminkar olmaz mi acaba.
Ben sahsen forumdaki bir cok arkadasimin 30 tl ile guzel isler cikarabilecegini dusunuyorum. 30 kisi 30 tl almis olsa 20 kisi isini gorebilecek para ceker diye dusunuyorum.
Çok haklısın ama dagitanda o an kuponum takip edilsin istiyor ve takip edenlerle bolusmek istiyor kazancını