- 87,364
- 66,662
- 113
Mutluluk yaşantıların çok ötesinde dostum
Sen iyi kendin yaptırmışsın ben 20 yaşımda deneme bonusu alıp o parayı çekip katlayıp o zaman ki manitayla aynı dövmeyi yaptırmıştım reis bileğimde kaldı öyleKumar parasiyla boynuma dovme yaptirdim cok kotu oldu hep haram
Valla aynisini ben de yaptim kaldi duruyorSen iyi kendin yaptırmışsın ben 20 yaşımda deneme bonusu alıp o parayı çekip katlayıp o zaman ki manitayla aynı dövmeyi yaptırmıştım reis bileğimde kaldı öyle
“Bütün özlemlere eksiksiz ve sürekli olarak ulaşılmaktan duyulan kıvanç durumu, ongunluk, kut, saadet, bahtiyarlık, saadetlilik” olarak tanımlanmakta olup, şimdiye dek sayısız değişik tanımları yapılmış görece ve göreli bir kavramdır.
Mutluluk“Bütün özlemlere eksiksiz ve sürekli olarak ulaşılmaktan duyulan kıvanç durumu, ongunluk, kut, saadet, bahtiyarlık, saadetlilik” olarak tanımlanmakta olup, şimdiye dek sayısız değişik tanımları yapılmış görece ve göreli bir kavramdır.
Mutluluk taze bitti
Omerphais bir şiir de sen yas da okuyalim o zaman sostCok sacma zaten şiir başlı başına bir saçmalık
El vardır ele olur elOmerphais bir şiir de sen yas da okuyalim o zaman sost
JsbshshdjkjdjsjkdkekdoekdoekodkeuEl vardır ele olur el
Bel vardır bele olur bel
Dil vardır dile olur dil
Göl vardır göle olur göl
Döl vardır döle olur döl
Allah'ım şiire bak delircem dhhwhshshshahshshshEl vardır ele olur el
Bel vardır bele olur bel
Dil vardır dile olur dil
Göl vardır göle olur göl
Döl vardır döle olur döl
Mutluluk çoktan terketti hep hüzün hayalkirikligi
Sebebi nedir bilmediğimden soruyorum hiç şiirlerini falan bilmem şiir pek okumamSevmedigim yazarların başını çekiyor hiç tavsiye etmiyorum