- 4,791
- 1,754
- 113
Bugun baya içeri girdim son şansım 5.5 üst aldım başlamadan gelirmi sizce
Ekli dosyalar
-
113.8 KB Görüntüleme: 68
Çıkar bro.Bugun baya içeri girdim son şansım 5.5 üst aldım başlamadan gelirmi sizce
bence 5-2 veya 6-1 biter.Bugun baya içeri girdim son şansım 5.5 üst aldım başlamadan gelirmi sizce
İnaşşah dostım bugun zarar çok pohang 1.5 üst yattı melborne 1.5 üst yatttı Hindistan liği 2.5 üst yattı 950 zarar varÇıkar bro.
Hade inşah ilk yarı 4 gol gelsebence 5-2 veya 6-1 biter.
kısacası 6 gol olur derim.
2-0 oldu bileBugun baya içeri girdim son şansım 5.5 üst aldım başlamadan gelirmi sizce
Kaldı 4Bugun baya içeri girdim son şansım 5.5 üst aldım başlamadan gelirmi sizce
İnşallah ilk yarıdan olsa keşkeİnaşşah dostım bugun zarar çok pohang 1.5 üst yattı melborne 1.5 üst yatttı Hindistan liği 2.5 üst yattı 950 zarar var
Keşke hocam tek umut kaldıİnşallah ilk yarıdan olsa keşke
Değer karşılık verirse güzel oluriy tahminim en kötü 3-0 ama
4-0
3-1
4-1
olma ihtimali var iy dan.
golllllllllllllllllliy tahminim en kötü 3-0 ama
4-0
3-1
4-1
olma ihtimali var iy dan.
verdi bileDeğer karşılık verirse güzel olur
Dediğim oldu depte attı vallagollllllllllllllllll
2-1
Saol dostumŞimdiden hayırlı olsun
Takımlar Çorum'da kamp yapmışlar korkma gelir bu kupon baksana LEBLEBİ gibi gol atıyorlar Maaşallah.Dediğim oldu depte attı valla
Bugun aldığımız mallar gol atamadı pohang ev 7 şut 1 gol atamadı yaTakımlar Çorum'da kamp yapmışlar korkma gelir bu kupon baksana LEBLEBİ gibi gol atıyorlar Maaşallah.
AYNI MAÇTAN GÜMLEMİŞTİM Hiç sorma.Bugun aldığımız mallar gol atamadı pohang ev 7 şut 1 gol atamadı ya