Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza 18 Bin TL Hk.

cansolmaz1990

te
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,912
1,016
113
Beyler bana dahil 4 5 kişiye bu mesaj geldi birinin uyapinda görünüyor ceza 18 bin tl
Ama diğerlerinde görünmüyor mesaj içeriğinde bugün son gün diyor neden uyapta görünmüyor
Allah aşkına bilgisi olanlardandı olsun dolandırıcı olsa 5 kişiden birinde uyapinda görünmez ama
Anlamadığım konu madem sın gün diğerlerinde neden uyapta görünmüyor IMG_0458.jpeg

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
917
370
63
Beyler bana dahil 4 5 kişiye bu mesaj geldi birinin uyapinda görünüyor ceza 18 bin tl
Ama diğerlerinde görünmüyor mesaj içeriğinde bugün son gün diyor neden uyapta görünmüyor
Allah aşkına bilgisi olanlardandı olsun dolandırıcı olsa 5 kişiden birinde uyapinda görünmez ama
Anlamadığım konu madem sın gün diğerlerinde neden uyapta görünmüyor Ekli dosyayı görüntüle 373376
UYAP sahte UYAP sitesi inanma . Sil geç

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,296
15,900
113
Anlamadığım konu madem sın gün diğerlerinde neden uyapta görünmüyor Ekli dosyayı görüntüle 373376
ben ödedim usta erkenden 5k ya saolsunlar kapattık borcu adam gibi adamlar indirim yaptılar

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,072
3,155
113
Şu konuları açanlar artık yasaklansın forumdan bir kaç senedir inanmayın sahte diyorlar ama yok illa her başına gelen konusunu açacak

Guest99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
234
63
Hergün aynı konu acilmaz ki dolandırıcılar işte

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
398
63
Banada aynısı geldi. E devlet ve uyap kontrol ettim. Bişey yok. Oyna devam.

Roportaj adam bile twitter da paylaştı Sahte bu işler.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,469
2,599
113
5 Bine hallederiz dolandırıcılara inanma kardo 🤩

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,797
1,756
113
Bos bos konu acmayin hep ayni konu ya milyonlarca konu var yil olmus 2023 akillanin artik

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Gülay hanımı tanıyorum üniversiteden arkadaşım 9k yollarsan hallederiz iş büyümeden

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
759
277
63
Devlet seni avukata vermez zaten direk hesaplarına bloke koyar polis arar gider ifade verirsin sonrada yapıştırır cezayı ister öde ister ödeme devlet alır alacağını

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,473
9,091
113
Aynı G T banada atmış inanma dolandırıcı ipneler yoluna çıkmışlar

reco2828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
285
66
28
Bana geldi uyap kontör die devletin bi uygulaması yok sen direk uyara gir ordan çıkarsa doğrudur yoksa dolandırıcısı bana da geldi aynisi