Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza Hakkında

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
619
93
Beyler merhaba. Papara, Payfix, Mefete ve kriptoyu çok sık kullanıyorum. Fakat aylık işlem hacmim 30kyı geçmiyor toplam. Çok sayıda farklı hesaplara para gönderimi veya çok sayıda farklı hesaptan para girişim oluyor. Bu şekilde ceza yer miyim ne önerirsiniz, ne yapmalıyım? Daha önceden ceza yemiş kişiler yazabilir mi veya bilgisi olan?

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,473
1,564
113
Beyler merhaba. Papara, Payfix, Mefete ve kriptoyu çok sık kullanıyorum. Fakat aylık işlem hacmim 30kyı geçmiyor toplam. Çok sayıda farklı hesaplara para gönderimi veya çok sayıda farklı hesaptan para girişim oluyor. Bu şekilde ceza yer miyim ne önerirsiniz, ne yapmalıyım? Daha önceden ceza yemiş kişiler yazabilir mi veya bilgisi olan?
Yersin

erantgil

フェネルバフチェ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,562
26,492
113
Papara kullanmamaya çalış paradan geliyor cezalar

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
bunu bilemezsin kripto değil ama diğerlerinin hepsi bddk ya bağlı bu durumda gönderdiğin hesaplar masaka ya da bddk ya takılırsa sadece senle kalmaz ona gönderen ve onun gönderdikleride ceza yer. Ve bu 1-2 ay sonra olmaz. 2-3 yıl sonra karşına çıkabilir. Cevap kısa bunu bilemezsin

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
619
93
Papara kullanmamaya çalış paradan geliyor cezalar
Ben paparada kayırma yaptıklarına inanmaya başladım açıkcası. Paparayı sadece hesaplar arası para transferi için kullanan yakınlarım hep ceza yedi. Ben market alışverişi, internet alışverişi ve aboneliklerimi de paparadan yapmaya çalışıyorum gelen giden bir şey yok.

erantgil

フェネルバフチェ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,562
26,492
113
Ben paparada kayırma yaptıklarına inanmaya başladım açıkcası. Paparayı sadece hesaplar arası para transferi için kullanan yakınlarım hep ceza yedi. Ben market alışverişi, internet alışverişi ve aboneliklerimi de paparadan yapmaya çalışıyorum gelen giden bir şey yok.
Bende aynı senin gibi kullanıyorum paparayi Netflix YouTube Yemeksepeti vs.
Ama cezayı paparadan yedim.

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
1,310
113
Beni siber suçlar çağırdı geçenlerde bana ceza verecek sandım arkadaş için çağırmışlar niye para gönderdin buna diye. Sonra sorguladı kimliğimi sen oynamiyormussun temizsin dedi, her gün oynarım halbuki nerem temizse. Neyse sonra 2018 den önceki işlemlere artık bakmıyoruz ama herkese bir gün gelecek ceza dedi bekliyoruz bakalım.

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
1,310
113
Beni siber suçlar çağırdı geçenlerde bana ceza verecek sandım arkadaş için çağırmışlar niye para gönderdin buna diye. Sonra sorguladı kimliğimi sen oynamiyormussun temizsin dedi, her gün oynarım halbuki nerem temizse. Neyse sonra 2018 den önceki işlemlere artık bakmıyoruz ama herkese bir gün gelecek ceza dedi bekliyoruz bakalım.
Ceza yiyen arkadaşta bets10 dan başka yerde oynamaz havaleden başka seçenekte kullanmazdi.

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
Kaç işlem yaptığın önemli değil , transfer yaptığın 1 kişi patlarsa sende patlayabilirsin