- 1,098
- 471
- 83
Antika Hukuk: 02162210729
Sn ismail ..... Uzlaşma ceza dosyanızın onay günüdür. Bilgi almak için arayınız.
Sn ismail ..... Uzlaşma ceza dosyanızın onay günüdür. Bilgi almak için arayınız.
Dolandırıcı bu ceza meza yok dostAntika Hukuk: 02162210729
Hayır kanka hukuk bürosunun orijinalini aradım biz atmadık atmayız da dedilerAntika Hukuk: 02162210729
Bana hergün geliyor dolandırıcıAntika Hukuk: 02162210729
Merhaba İsmail bey 88 bin tl borcunuz var saat 12 den önce öderseniz 18 bin tlAntika Hukuk: 02162210729
Yok reis bılıyorum eyvallahArkadaşlar e devlet diye bir site var giriyorsunuz adınıza açılmış davalari, vergi borçlarını vesaire hepsini görüyorsunuz bilmiyor gibi davranmayın lütfen dolandırıcılara paranizi kaptirmayin
bende tam sakami yapiyosun bunu yedin korktunmu dicektim ironi ymis eyvallah dostKnk lar sağolun şakasına paylasdım biliyorum bu kitapsızlaro
şu mesaja inana kız kulesi satılık sahibindenAntika Hukuk: 02162210729
Kanka gerizekalı mısınız ? Arayıp analarına söv bir daha rahatsız etmezler merak etme.Antika Hukuk: 02162210729
Hemen ara evi arabayı sat öde borcunuAntika Hukuk: 02162210729
Mal mısınKnk lar sağolun şakasına paylasdım biliyorum bu kitapsızlaro