Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Chrome da Yeni Sürümde Sayfa Değişimi

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Arkadaşlar crome da yeni sürümde sayfalar arası geçişte örneğin üç sayfa açık üstten asaagu çekince sayfayı bir ana sayfada küçük kareler şeklinde görünüyor açık sayfalar. fakat ben resimde attığım gibi üstten çekip ard arda açmak istiyorum bu konuda yardımcı olan olursa ben de saat 00 da kendisine yardımcı olacağım

Ekli dosyalar

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,363
113
Arkadaşlar crome da yeni sürümde sayfalar arası geçişte örneğin üç sayfa açık üstten asaagu çekince sayfayı bir ana sayfada küçük kareler şeklinde görünüyor açık sayfalar. fakat ben resimde attığım gibi üstten çekip ard arda açmak istiyorum bu konuda yardımcı olan olursa ben de saat 00 da kendisine yardımcı olacağım
Ayarlar sekmeler var oradan yapıyorsun dost

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak olan

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,363
113
Tan olarak biliyorsan numara vereyim ara da birlikte yapalım kardeşim olur mu ayarlarda olmuyor

Dostum ynei guncellemeye bakamdim
Duzelmiyorsa uygulama listesinden chorumu bul tüm verileri sil
Güncellemeler iptal olur eskiye döner
Andorid kullaniyorsna

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Kardeşim onu devamlı yapıyordum guncelleme iptK edince düzeliyor ama şuan guncellemelerin iptal edildiği versiyonu kullanıyorum ama dünden beri bende betco siteleri mobil versiyonda açılmıyor dünden beri bununla uğraşıyorum .şuan üstten sıralayarak açılıyor ama siteler bozuk resim atıyorm telefonculara bile gittim anlamadılar betco mobil versiyonda çıkmıyor bende güncellenmiş chrome da çıkıyor ondada geçişler üstten değil ne yapacağım bilemiyorum

Ekli dosyalar

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,297
5,641
113
Site adresi m. Diye girince mobile geçmiyor mu?

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Site adresi m. Diye girince mobile geçmiyor mu?
Sabri bey bunu cozsen sen cozersin göremiyordum seni bayadir . Normal gogleden heryerde giriyorum olmuyor m diye yapmadım yıllardır ilk defa böyle oldu sadece betco sitelerinde böyle

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,363
113
Sabri bey bunu cozsen sen cozersin göremiyordum seni bayadir . Normal gogleden heryerde giriyorum olmuyor m diye yapmadım yıllardır ilk defa böyle oldu sadece betco sitelerinde böyle
Sanırım Google chorum ile alakalı değil telefonun sistem güncellemesi ile alakalı
Ama nasıl yapılır bilmiyorum
Mozilla yi indir dene eğer onda sorun yoksa bir guncelleme olayı veya hatası var

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,765
1,319
113
Sanırım Google chorum ile alakalı değil telefonun sistem güncellemesi ile alakalı
Mozilla yi indir dene eğer onda sorun yoksa bir guncelleme olayı veya hatası var
Ayarlar - site ayarları - masa üstü kapalı yap

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Diğer tarayıcılarda olmuyor ama sürekli aktifim ben crome daha iyi yani

Taytay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
100
43
Ayarlar kısmında var birde oraya bak
Kardeşim Allah aşkına baktım tam olarak neresi bana bir daha açık yardımcı olursan inan yazamıyorum ben de sana yardımcı olurum.bunaldim inan görsel atsan ayarlardan neyi değişeceğim

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
148
43
Şuan baktım m. Giriyorum ama aynı durum kafayı yedim
Ayarlara gir orda aşağılarda site ayarları var. Ona bastıktan sonra aşağılara doğru in masaüstü ayarı açıksa onu kapat. Olay Store'dan Chrome güncellemesi falan varsa güncelle yoksa güncellemeyi falan sil.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,793
1,363
113
Ayarlara gir orda aşağılarda site ayarları var. Ona bastıktan sonra aşağılara doğru in masaüstü ayarı açıksa onu kapat. Olay Store'dan Chrome güncellemesi falan varsa güncelle yoksa güncellemeyi falan sil.
Bence olay chorome ile alakalı değil öyle olsa komple kaldırırsin tekrar yuklediginde sorun düzelir
Bence sistemde bir chorome ile alakalı bir güncellemesi de eksiklik veya hata var

Chorumo komple sil tekrar yükle bakalim

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,297
5,641
113

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
148
43
Bence olay chorome ile alakalı değil öyle olsa komple kaldırırsin tekrar yuklediginde sorun düzelir
Bence sistemde bir chorome ile alakalı bir güncellemesi de eksiklik veya hata var

Chorumo komple sil tekrar yükle bakalim
Aynen bend öyle düşündüm