Beyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
Ekli dosyalar
-
803.1 KB Görüntüleme: 1,760
Sence kadirimBeyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
Aynı promosyon dan 1 site daha yapmıştı kimseye ödememiştiBeyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
öder link
Ödemesini çok isterim 2 bin çok rahatlatır brniSence kadirim
Ozaman dene kadirim çok çok hayatindan 500 eksilir be herseyi dert ettikde ne oldu olursa olurÖdemesini çok isterim 2 bin çok rahatlatır brni
Valla ya ilk kurban ben olayım😂Ozaman dene kadirim çok çok hayatindan 500 eksilir be herseyi dert ettikde ne oldu olursa olur
Dost 100 falan istese hadi neyse 500 e yazik olabilir gibime geldiBeyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
Kanka harbiden yaparmsn öyle bi abilik be yoldaşımız olup denermisin kadomValla ya ilk kurban ben olayım😂
Sen bilirsin dost valla canını sıkmazlar umarimValla ya ilk kurban ben olayım😂
Atlasbet in ilk ismi cocobetti.Beyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
Çikolata markası gibi site ismiBeyler deneme veriyor min 1000 yap 500 yatır 2 bin çek 2 bin yaptım öder mi bilgisi olan var mı yatırayım mı
10 bet knka50 spini 1000 yap diyorsa odemesi lazim