- 625
- 235
- 43
Arkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ?
Ekli dosyalar
-
69.2 KB Görüntüleme: 399
Daha evvel Kod vermişlerdi. 20 TL bonus almıştım. Fakat ilk kupondan kaybetmiştim. Şansım yoktu. Şansınız bol olsunArkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ?
Yok derken anlamadım kardeşim
Arkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ? Bana 10 TL eklediler ilk çekim havele geç geliyor ama ödediler bana
Eminmisin kardeşim ?Yok vermiyorlar boşa üye olmayı
Vermiyorlar kardes bonusArkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ?
herkeze vermıyorlar onu sadece kısıye ozel konu kılıtYok derken anlamadım kardeşim
Kişiye özel sms geliyor kod veriyorlar 20 tl siteye giriyorsun hesabına ekleniyor üye ol gelir sanada sms
Tebrik ederim. Ben 250 TL yi şu yakın zamanda ancak hayalimde görürüm. İyi günlerde kullanmanız dileğiyleArkadaşlar sıkıntı yok 250 tl tam 55 dk da geldi havale ile hiç hesapta yoktu misssss oldi
Aldim kaybettim ama sms gelen kisilere veriliyoArkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ?
Bugün cektim 250 ödüyor x geldi ruletteArkadaşlar Merhaba coinbar55.com sitesi 20 tl bonus verdi şartı yok max çekim 250 tl. Çekim verdim burdan alan varmı daha önce ?