Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Corona Virüse Karşı Kapanma Geliyor

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
893
304
63
#SONDAKİKA Sağlık Bakanı Koca: Alternatifli kapanma önerimiz var. Yarın Cumhurbaşkanı duyuracak.

Apox

Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
505
113
#SONDAKİKA Sağlık Bakanı Koca: Alternatifli kapanma önerimiz var. Yarın Cumhurbaşkanı duyuracak.
eeee ne yapacaz yıne maaş yok bısey yok yav bunların yaptıgı iş iş degıl arkadaş zatn verdıgın 3 kuruş paara onuda vermıyorsun artık

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
893
304
63
eeee ne yapacaz yıne maaş yok bısey yok yav bunların yaptıgı iş iş degıl arkadaş zatn verdıgın 3 kuruş paara onuda vermıyorsun artık
Benim tahminim geçen sene gibi bu sefer daha çok kişiyi kapsayacak ve en az 1.500 tl verecekler

Apox

Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
505
113
Şuan onu alamayan da var perişan çoğu insan çok zor durumdayiz Allah yardımcımız olsun
Zaten artık onuda alamıyoruz dostum ıyıce elını cektı devlet kendı inanından ne yıyecez taş mı

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,415
666
113
"Yarın Kabine Toplantısı'nda kapsayıcı, alternatifli önerileri sunacağız. O çerçevede Sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları açıklar." cümlesinden yarın kapanıyoruz cumhurbaşkanı açıklayacak anlamını nasıl çıkardın kardeş valla helal olsun

Destorx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,526
880
113
"Yarın Kabine Toplantısı'nda kapsayıcı, alternatifli önerileri sunacağız. O çerçevede Sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları açıklar." cümlesinden yarın kapanıyoruz cumhurbaşkanı açıklayacak anlamını nasıl çıkardın kardeş valla helal olsun
Yani kapanmak için birkaç seçenek sunacağız biri seçilecek anlamına geliyor dost

fantazi1973

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
914
269
63
Okulları kapanacak 1 ay boyunca.Kaynak cok saglam bir akp bürokratindan geldi

Collina

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
893
304
63
İyi izle kardeşim açıklamasını ayrıca tam kapanma demedin büyük ihtimalle yaşlılar için sokağa çıkma yasağı avm kapatma berber ve kuaförleri kapatma gibi önlemler alınacak

Screenshot_2021-04-12-21-52-39.png

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Yarın kabile toplantısında belli olur ama durum vahim gibi.

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Devlet mi dedin hangi devlet nerde gören duyan varmı
Kendilerini ihalelerle torpillerle zengin ettiler bizi kim takar onlara göre ekonomi dünyada ilk 5 de torpille oraya buraya soktular kendi çocuklarını akrabalarını hepsi 5 6 k maaş alıyor belediyelerde memurluklarda vs böyle yönetim olmaz yakındır yönetim istifa der millet