- 1,261
- 302
- 83
Doğru önce MS dedim sonra baskonia nin dellasman maçlarına baktım iyi oynuyor deplasmanda Darüşşafaka ya bence ters gelir baskoni . Sansi yok benceDarüşşafaka ilk yarıları gereksiz direniyor son periyotta fark yiyor çok dengesiz takım bol şans
Onu ben yapmadim abi bende anlamadim en başta yoktu şimdi çıktı . Benimle alakası yok . Duzeltebilir misin sana zahmetDeneme bonusu ?
AhahDeneme bonusu ?
kral öldü ( theking ) yaşasın yeni kralArkadaşlar ilk defa bir kupon paylaşıyorum oranı az gelebilir ama saglam ve güvenilir olduğu için paylaşıyorum . Oynamak isteyenlere şimdiden bol şans dilerim .
Ekli dosyayı görüntüle 20710
Theking i yasaticam telefon geldi şimdi ondan paylaşir misin dedi tehdit etti mecbur paylaştım o ne derse odurkral öldü ( theking ) yaşasın yeni kral
darüşşafaka 1 den 1 veya 1 den 2 olur tahminimce
Banko diye birşey yoktur..Arkadaşlar ilk defa bir kupon paylaşıyorum oranı az gelebilir ama saglam ve güvenilir olduğu için paylaşıyorum . Oynamak isteyenlere şimdiden bol şans dilerim .
Ekli dosyayı görüntüle 20710
Erdem abi yazdigim yazı da ben banko diye bir keleim kullanmadim sağlam ve güvenilir dedim ama