- 2,035
- 2,654
- 113
Jsjdjd
Rol mü var abiJsjdjd
Bol şanslar abi
ATM yakın herhalde gelirken bir simit bir poğaça alabilir miyim lütfen 😁😁Yatar bu neyse devam ederiz ATM ye gidim
Aşağıdan Türkçe'yi seç dost İngilizce anlamıyorum ben😁😁Aklında olsun ilk periyot 50 bulamazlarsa 2.periyot en az 52 atıyorlar Ekli dosyayı görüntüle 596567
Öyle bir şey yok ki, 40 bulamadıkları da oluyor ilk iki periyottaAklında olsun ilk periyot 50 bulamazlarsa 2.periyot en az 52 atıyorlar Ekli dosyayı görüntüle 596567
Her gün oynuyorum bunlara neredeyse 10 maçın 8 inde dediğim senaryo oluyorÖyle bir şey yok ki, 40 bulamadıkları da oluyor ilk iki periyotta
Kanka bunlar kurmaca maçlar, 1xbet'ten izleyebilirsin. Bundan önce aynı lig adı altında küçük çocuklar oynuyordu, şimdi 1 tık büyütmüşlerHer gün oynuyorum bunlara neredeyse 10 maçın 8 inde dediğim senaryo oluyor
İzliyorum zaten çinli veletler oynuyor bunda rocket ligde falan saha yapmışlar pandemi de kırdıkları parayla formalar falan şekil olmuşKanka bunlar kurmaca maçlar, 1xbet'ten izleyebilirsin. Bundan önce aynı lig adı altında küçük çocuklar oynuyordu, şimdi 1 tık büyütmüşler