- 2,010
- 2,632
- 113
.
Bol sans dost herkes sponsor @Cutamaniac diyor kim bu diyorum nihayet gördük
Sende durumlar nasıl dost üzerindeki kötü sinerjiyi kaldirabildin mi ?Baslayalim bakalim agabey. Bol sans tekrar
Ben pek roll yapmiyom abiBol sans dost herkes sponsor @Cutamaniac diyor kim bu diyorum nihayet gördük
Baktı bizim gibi rollcülerde iş yok bu işe bir el atmanın zamanı geldi dedi 😄Bol sans dost herkes sponsor @Cutamaniac diyor kim bu diyorum nihayet gördük
Valla dus alip.yikandim paklandim bakacaz kral kalkti mi duruyor mu 😂Sende durumlar nasıl dost üzerindeki kötü sinerjiyi kaldirabildin mi ?
Sadece ölüler görürBol sans dost herkes sponsor @Cutamaniac diyor kim bu diyorum nihayet gördük
Olsun paylaşımcı insanlar güzeldir en azından yaptırmısin bir kaç dosta umarım daha çok kaznirsinBen pek roll yapmiyom abi
Tut la ipinucunu dayanamiyorumBol şanslar dost
Eyvallah dost sana da bol sans gece yine roll yaptığını gördüm ama sonunu göremedik son durumlar nasılBol şanslar dost
Gel rido gel gudubetligi kiracazBol şanslar
Onunda senden farkı yokki dost ipin ucundan tut desen kendi boynuna takar önceTut la ipinucunu dayanamiyorum
Bu nasıl üslup, 3 gün banlısın. Umarım geldiğinde devam etmezsin dostTut la ipinucunu dayanamiyorum
Kuru yer kalmasın dikkat etValla dus alip.yikandim paklandim bakacaz kral kalkti mi duruyor mu 😂
Bol şanslar
Geldim buradayım dost biz yapamadık sen yapGel rido gel gudubetligi kiracaz
Hahahaha intihar zincirine soktu bizi ustsd 😅Onunda senden farkı yokki dost ipin ucundan tut desen kendi boynuna takar önce