doğru dedin adam maçı aldı ben diğerine oynamışım . tipten kaybettikBacak bacağa atanlara oynayacam çünkü
Biliyodum böyle olacağını peşin satan veresiye satan gibi oturuyorlardoğru dedin adam maçı aldı ben diğerine oynamışım . tipten kaybettik
Bilmiyorum kardeşim canlı desteğe bi sor istersenArkadaşlar şu maça ne oldu bilen varmı 3×3 maçı. 12.45 teydi başlamadı. Şimdi de oyun bulunamadı diyor. Bu 3×3 maçların sonuçlarına bakabileceğim bir yer varmı. Ekli dosyayı görüntüle 72919
Yalniz bu fifa cyber maçları da mı böyle biz bayerne liverpoola falan oynuyoruz 50 dakikalık olan maçlardoğru dedin adam maçı aldı ben diğerine oynamışım . tipten kaybettik
Sordum da bizim müdahale iz yok alt yapı belirliyor diyor. Heralde bu maç iptal oldu 24 saat bekleyeceğimBilmiyorum kardeşim canlı desteğe bi sor istersen
Eğer kazandığı halde öyle olursa yazık olur güzel yakalamışsınSordum da bizim müdahale iz yok alt yapı belirliyor diyor. Heralde bu maç iptal oldu 24 saat bekleyeceğim
Cyber maçları farklı bunlar e- spor maçları olarak geçiyor yanlarında da zaten adamların isimleri falan yazıyor bunca zaman sonra hala bunu anlayamamak zor olmamalıYalniz bu fifa cyber maçları da mı böyle biz bayerne liverpoola falan oynuyoruz 50 dakikalık olan maçlar
Bunların e spor olduğunu biliyorum zaten benim sorduğum soruyu farklı yere çekmek daha zor olmalı. Yanı bu fifa cyber maçlarını izleyebiliyor muyuz?Cyber maçları farklı bunlar e- spor maçları olarak geçiyor yanlarında da zaten adamların isimleri falan yazıyor bunca zaman sonra hala bunu anlayamamak zor olmamalı