Önleminizi Alın..
Ekli dosyalar
-
94.9 KB Görüntüleme: 291
Bitirdi bizi bu dedeAQ hiç güleceğim yoktu kahkaha attım
Ben aylardır çekemiyorum Denizbanka cektirmiyor senin hangi banka fast olarak gönder çekmek istediğim banka hesabına anında geçer parapayfix ile banka hesabina para cekebilen varmi yemek yicez parayi crkemioz banka hesabina ak gecici uzere bankaya cekmek yask dior ayni hatayi alan vrmi
Sayın yöneticiler lütfen şu konuları onaydan geçirip yayınlayın. Yarın birisi çukunu daşşagini çekip yayinlayacak diye korkuyorum. Saçma sapan konular açılıyor. Anaokul seviyesine indi forum @BaşkanÖnleminizi Alın..
Ahahahaha katılıyorumSayın yöneticiler lütfen şu konuları onaydan geçirip yayınlayın. Yarın birisi çukunu daşşagini çekip yayinlayacak diye korkuyorum. Saçma sapan konular açılıyor. Anaokul seviyesine indi forum @Başkan
Banka kaynaklı kanka başka hesaba cekiyo garanti cekiyo finans benimde cekmiyopayfix ile banka hesabina para cekebilen varmi yemek yicez parayi crkemioz banka hesabina ak gecici uzere bankaya cekmek yask dior ayni hatayi alan vrmi
insanları Bilgilendirmek suçmu reyiz.Sayın yöneticiler lütfen şu konuları onaydan geçirip yayınlayın. Yarın birisi çukunu daşşagini çekip yayinlayacak diye korkuyorum. Saçma sapan konular açılıyor. Anaokul seviyesine indi forum @Başkan
Makara kukara olsun diye açılmış bir konu çokta kasmamak gerekSayın yöneticiler lütfen şu konuları onaydan geçirip yayınlayın. Yarın birisi çukunu daşşagini çekip yayinlayacak diye korkuyorum. Saçma sapan konular açılıyor. Anaokul seviyesine indi forum @Başkan
20K içerdeyim bu ay. Ayın 15 ini nasıl getircem bakalımBitirdi bizi bu dede
Kovboy da sana vermiyor bayadır dostum
Vbet çekilişte yarın bir şeyler alırız umarım20K içerdeyim bu ay. Ayın 15 ini nasıl getircem bakalım
Umarım dostum tek umudum oVbet çekilişte yarın bir şeyler alırız umarım
Benimde o vallaUmarım dostum tek umudum o