- 26,265
- 25,717
- 113
Bol şans Distin
Durant 34 atar mı yoksa Phila 108.5 üst mü?
Cunnigham bazen erken faul problemine giriyor fauller yüzünden oyuncu bahsini sevmiyorum erken kenara geliyorlar.Cunning'in ortalamayı düşünürsek aslında oran çok yüksek durmuyor ama alınabilecek bir risk, NHL ye yorum yok. Umarım gelir
tek adama bağlı kalma bence broDurant 34 atar mı yoksa Phila 108.5 üst mü?
Yani takımın bel kemiklerinden mecbur atacak da 19 gözüme çok geldi bu oran içinCunnigham bazen erken faul problemine giriyor fauller yüzünden oyuncu bahsini sevmiyorum erken kenara geliyorlar.
Harden'in durumu belirsizmiş maçta oynasa bile çok süre olmaz bro Durant denenebilir ama tek adam işte sıkıntı. Brooklynde totalde Harden i saymazsak 8 eksik var. rakibe 108,5 üst mantıklı geldi böyle bakınca.Durant 34 atar mı yoksa Phila 108.5 üst mü?
Grant olsaydı denemezdim.Cunning'in ortalamayı düşünürsek aslında oran çok yüksek durmuyor ama alınabilecek bir risk, NHL ye yorum yok. Umarım gelir
Atabilir hardeni bekle açıklanır birazdan. Yada Sayı rib asist dene 50leri geçiyor iki üç maçtırDurant 34 atar mı yoksa Phila 108.5 üst mü?
maç önü belirsiz gösteriyordu bro ama açıklandı kadroda yok dediğin gibi.Harden 23 ne kadar yok ki. Covid de adam
o zaman rast gelsinEn mantıklısı brooklyn savunma yapamaz claxton ve briffin in olduğu uzunlarla
İlk 5 lerde ilk periyot uzun süre kalacağına göre ilk periyot 55.5 üst mantıklı seçenek..